«Intrigantes» 4. sezona LNT

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trīs gadi nodevību un nerimstošu alku pēc mīlestības aizvadīt, laiks pieaugt un aizmirst draudzeņu kašķus un puicisko sāncensību, kas piestāvēja vidusskolas laikam! Galvenais, lai neaizmirstas jautrība! Modīgākā visu stilīgo jauniešu kulta seriāla «Intrigante» jaunās sērijas LNT kanālā no 28. augusta otrdienās plkst. 22.30.

Pieķertas – Bleika Laivlija un Leitone Mīstere Parīzē

Tieši tur uzņemtas «Intrigantes» nākamās sezonas pirmās sērijas. Serēna ļaujas šarmanto franču puišu aplidošanai, kamēr Blērai atliek vien samierināties, ka laikam jau viņai nekas cits neatliks, kā atgriezties Ņujorkā ar Čaka salauztu sirdi. Un tomēr beidzot viņai uzmanību pievērsīs... īsts princis! Taču Pelnrušķītes bezrūpīgā balle nebūs ilga – beidzot uzrodas arī Čaks, par kuru tik ilgi nebija nekādu ziņu. Un viņš izmanto citu vārdu un satiekas ar jaunu meiteni! Blērai jāizlemj, vai viņa vēlas cīnīties par Čaku vai tomēr tērēt savu enerģiju, lai valdītu Kolumbijas universitātē un nepaliktu arī tur Serēnas ēnā.

Pašai Serēnai savukārt jāizvēlas starp Netu un Denu – abiem joprojām ir jūtas pret meiteni. Dens gan pašlaik ir tā kā mazliet aizņemts... viņam ir bērns – Džordžīnas dēls Mailo! Bet kaut kas ar šo bērnu nav kārtībā, un tie nav tikai netīri autiņi. Neita uzmanību savukārt piesaistījusi skaista meitene Džuljeta. Taču rādās, ka arī viņai ir savs noslēpums un iemesls naidam pret Serēnu. Īstais labuma guvējs attiecību trīsstūrī Dens/Serēna/Neits būs... pavisam cits!

Pirmās epizodes iztiks bez Teilores Momsenas, bet Dženija būs atpakaļ jau pavisam drīz. Un tā būs dramatiska atgriešanās, jo tā būs pavisam cita Dženija!

Foto: publicitātes

Kad Sesīlija fon Zīgesara uzrakstīja «Pļāpiņas» grāmatas, viņa lika gluži vai uzliesmot literatūras un šovbiznesa pasaulēm. Šie bestselleri tika iesaukti par «Seksu un lielpilsētu» jauniešiem. Ekranizējot šīs grāmatas televīzijas formātam, tās pārvērtās par jauniešu sapni un viņu vecāku murgu, «Intrigantes» varoņiem demonstrējot vaļīgus tikumus un vēl knapākas drēbītes.

Jaunie aktieri – Bleika Laivlija, Leitone Mīstere, Penns Bedžlijs, Čeizs Kroufords, Eds Vestviks, Teilore Momsena un Džesika Šora, kas atveido seriāla centrālos tēlus, kas pa laikam ir draugi, pa laikam ienaidnieki, vēl kādreiz – mīlnieki, kļuvuši par elkiem visā pasaulē. Jaunajā seriāla sezonā skaisto un bagāto rindas tiek papildinātas ar Keitijas Kesidijas («Melrouzpleisa», «Supernatural») Džuljetu, ar glīto Deividu Kolu tās cietumā ieslodzītā brāļa Bena lomā, ar izskatīgo Semu Peidžu («Bīstamās mājsaimniece», «Mad Men») Kolumbijas universitātes profesora, Džuljetas brālēna Kolina Forestera lomā, ar Kevinu Zīgersu («Transamerika»). Skatītāji tiks iepazīstināti ar glīto Keiliju Difēru no seriāla «Jampadracis mājā» (War at Home) Serēnas un Ērika māsīcas Čārlijas lomā. Nākamajā seriāla sezonā viņa jau būs starp seriāla pastāvīgajiem aktieriem.

Jauno aktieru ansamblis tiks atsvaidzināts arī ar francisku šarmu – Klemānsa Poezija («Harijs Poters») Čaka jaunās draudzenes Evas lomā pievienosies uz četrām sērijām, bet Hjugo Bekera atveidotais princis Luī Grimaldi ir uz ilgāku palikšanu.

Seriālā, kur tik daudz uzmanības pievērsts modei, epizodiskās lomās redzēsim arī slavenus modes dizainerus – Diānu fon Firstenbergu, Reičelu Zo, dizaineri un modes konsultantu Timu Gannu. Zviedru dziedātāja Robina izpildīs ar savu hitu «Hang with Me».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu