«Dziedošās ģimenes» gatavas startam (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Šī būs vislabākā dziedāšanas svētku «Dziedošās ģimenes» sezona! Jo - trīs lietas labas lietas, ceturtā no sirds!» vakar, 9.septembrī, tiekoties ar «Dziedošos ģimeņu» dalībniekiem, solīja projekta vadītāji - brāļi Atis un Jānis Auzāni.

Šis brāļu Auzānu izteikums (viņi paši ir pieredzējuši TV šovu dalībnieki) tika sagaidīts ar lielām ovācijām. «Vajag popularizēt pēc iespējas vairāk šādus projektus, kas rada tik pozitīvas emocijas,» pauda brāļi pēc svinīgā mirkļa, kad šāgada projekta dalībnieki Līvu laukumā pulcējās lielajai kopbildei un palaida gaisā mirdzošus balonus, bet vēlāk devās uz klubu «Kaļķu vārti», lai pamielotos ar uzkodām un uzklausītu šova režisora Arvīda Babra ieteikumus. Jāpiebilst, ka, iespējams, kādā no šova raidījumiem uz skatuves varētu kāpt arī kāda no brāļu Auzānu atvasēm, kam dziedāšana neesot sveša lieta.

Par labākās dziedošās ģimenes titulu šosezon cīnīsies Vaivadu, Tihovsku, Atvaru, Smildzēju, Rūtenbergu-Micenieku, Timermaņu, Vīgupu, Ērmaņu, Laicānu, Pavlovsku, Baumaņu, Pavēņu, Afanasjevu, Cintiņu-Eglīšu, Raģeļu-Zepu, Bitenieku, Piparu un Zariņu ģimeņu pārstāvji. Zināms, ka

vienas ģimenes dziedātāju pulciņu kuplinās kāds horvāts, kurš pēc gada nodzīvošanas Latvijā iemācījies tekoši runāt un arī dziedāt latviešu valodā.

Atgādināsim, ka šogad dziedāšanas svētkos «Dziedošās ģimenes» piedalīsies 20 ģimenes no visām Latvijas malām, kas tiksies divos pusfinālos - 23 un 30. septembrī. «Piedomājiet pie tā, kā uzvedīsieties un izskatīsieties uz skatuves. Tas ir ļoti būtiski! Un vēl: šīs divpadsmit nedēļas nebūs vieglas!» topošā raidījuma dalībniekiem piekodināja Arvīds Babris.

Žūrijas sastāvs būs nemainīgs un ik svētdienas vakaru ģimeņu sniegumu vērtēs LNT labestības projektu «Eņģeļi pār Latviju» un «Labestības diena» vadītāja un veidotāja Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Mārtiņš Brauns, trīs bērnu mamma un stila eksperte Gundega Skudriņa. Katrā «Dziedošo ģimeņu» raidījumā varēs baudīt un dziedāt līdzi tautā iemīļotām un iecienītām latviešu komponistu dziesmām.

Dziedāšanas svētku «Dziedošās ģimenes» atklāšana jau 23. septembrī plkst. 21 kanālā LNT!

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu