«UgunsGrēka» 8. sezona: Leona 7. mīla, Elis atgriežas, Zenta precas u.c. (49)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Ilgi gaidītais, tautā iemīļotais pašmāju seriāls «Ugunsgrēks» sāk savu nu jau astoto sezonu. Seriāla pirmā sērija atklāj tā daudzveidīgo sižetu sezonas garumā - būs gan jauna mīla, gan veci naida parādi, gan prieki un asaras!

Skatītājus jau kopš iepriekšējās sezonas noslēguma nodarbināja jautājums - vai Elizabetei izdevās izdzīvot? Kas notika ar Ziemeli? Vai Leons atkal nonāks cietumā? Vai viņam piebiedrosies Santa un Deniss?

Leona mūžīgais mīlnieka lāsts

Ja esat skatījušies seriāla «Ugunsgrēks» vairākas sezonas, nebija grūti uzminēt, ka atkal Leonam gaidāma jauna mīlestība, šoreiz tā ir jauna seriāla varone Ramona, kuru atveido aktrise Ieva Aleksandrova–Eklone. Kā varoni raksturo seriāla veidotāji, Ramona ir jauna sieviete, kas divas reizes precējusies un abas arī šķīrusies, no laulībām viņai ir divi nu jau pieauguši bērni. Šī dzīves pieredze kaut nedaudz līdzinās Leona liktenim - galu galā viņš ir šķīries jau no sešām mīļotajām dāmām.

Pirmā sieva gāja bojā autokatastrofā, otrā - sajuka prātā, no trešās Leons paspēja izšķirties laikus, ceturtā tika uzspridzināta pašā kāzu dienā,

piektā - Rasa uztaisīja pašnāvību, un sestā - Elizabete tagad arī vairs nav likumīgs Leona sirdsāķītis.

Lūk, arī Ramonas līdzšinējā attiecību pieredze sievieti padarījusi gana skarbu, viņa vairs nelolo nekādas ilūzijas un pavisam reāli skatās uz dzīvi. Ramonas raksturs ir neatlaidīgs, un viņa vairāk nekā lieliski zina, ko vēlas sasniegt no dzīves. Un tagad arī mēs, skatītāji, to zinām - Leonu!

Kura iegūs Leona sirdi - Ramona vai Elizabete?
Kura iegūs Leona sirdi - Ramona vai Elizabete? Foto: TV3

Elis ir dzīvs! Atgriezusies, lai tracinātu Leonu...

Elizabetes atgriešanās seriālā bija pārsteigums, ņemot vērā iepriekšējo Leona sieviešu lomu likteņus. Vēl vairāk, Elizabete atklājas jau kā precēta sieviete, kura vairākus gadus nodzīvojusi Francijā.

Pēc piecu gadu prombūtnes Elis atgriežas, lai saņemtu vīra dāvāto muižu, kas izrādās Leona viesnīca.

To uzzinot, Leons pārdomā un izlemj viesnīcu tomēr nepārdot, kaut gan iepriekš minēja, ka šis lēmums nav ietekmējams. Hameleonu rotaļas turpinās, seriāla skatītāju nervus turpinot kutināt ar kaķa - pelīšu spēlēm starp Leonu un Elizabeti.

Viesnīcu klapējam ciet!
Šie jaunā varoņa, Elizabetes vīra Cēzara, kuru atveido aktieris Normunds Bērzs, vārdi sāk satraukt visus seriāla varoņus, jo, kā jau zinām, visi mitinās viesnīcā. Jaunais vīrietis ir bijis profesionāls sportists un pat uzvarējis Tour de France, savas karjeras laikā nopelnījis un veiksmīgi ieguldījis daudz naudas. Šobrīd aktīvās sporta gaitas beidzis un nodarbojas ar sporta inventāra ražošanu. Cēzars dzīvo Francijā, kur viņam pieder veiksmīga riteņbraucēju komanda. Jaunā varoņa raksturs ir īsta vīrieša cienīgs – mērķtiecīgs un arī ļoti privātīpašniecisks.

Drīzumā gaidāmas arī Zentas kāzas
Drīzumā gaidāmas arī Zentas kāzas Foto: TV3

Zenta izies pie vīra! Helēna «uzkāpusi uz korķa»...

Iemīļotā «UgunsGrēka» varone Zenta satuvināsies ar kādu vīrieti, kuru skatītāji iepazīs vēlākajās sērijās.

Gaidāmas Zentas kāzas, kas ir kā «garšīgs» notikums ilgus gadus uzticamajiem skatītājiem.
Helēna ļoti ilgojas pēc uzmanības
Helēna ļoti ilgojas pēc uzmanības Foto: TV3

Kolorītajai Helēnai šo gadu laikā uzradies netikums, kurš kļūst pārlieku traucējošs un apkārtējiem nepatīkams -

Helenčiks savu vientulību slīcina kokteilīšu glāzēs, bet pēc mīlestības ilgojas, balstoties uz Gunāra pleciem.

Tomēr gaidāms, ka Donāts labosies un abu attiecībās atgriezīsies dzirkstele.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu