Binnija izmēģinās spēkus TV šovā «Precamies!?!» (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Skaistumkopšanas salona «BB Binnija» īpašniece, bijusī režisora Džilindžera sieva Binnija Ārberga nolēmusi izmēģināt spēkus televīzijas jomā - piekrītot vadīt LNT šovu «Precamies!?!».

LNT saviem skatītājiem daudz pārsteigumu sola oktobrī, viens no tiem būs jauns iepazīšanās šovs «Precamies!?!», kuru vadīs

skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga, attiecību eksperte Lote Gediņa un astroloģe Māra Ošuroka.

Visas trīs sievietes ir ļoti atšķirīgas un dažādas, kas arī būs viņu pluss kā vadītājām - katrai būs savs viedoklis, kas, visticamāk, būs daudzveidīgs!

Vadītājas būs kā ekspertes, kuras gan dos padomus, gan izaicinās ar āķīgiem jautājumiem.

Drāma, sievietes, dzīves pieredze un kaislības būs šī rudens sarunu šovā par attiecībām Precamies!?!, kuru vadīs trīs dzīves pieredzējušas vadītājas. Iepazīstieties - skaistumsalona īpašniece un neglābjama romantiķe Binnija Ārberga, astroloģe ar 20 gadu pieredzi Māra Ošuroka, kura ir Horoskopa pasaules un pašas izveidotas astrologu skolas vadītāja, un televīzijas režisore Lote Gediņa ar vairāk ka 30 gadu pieredzi raidījumu veidošanā un producēšanā. L.Gediņa šovā būs attiecību eksperte un mīlas lietu pazinēja ar savedējas pieskārienu. «Raidījums ir kārtējais izaicinājums smelt visu labo, interesanto un noturīgo, iepazīt cilvēku būtību šķērsgriezumā un kaut nedaudz, bet pa īstam, radīt cilvēkos iedvesmu un drosmi kļūt stiprākiem un mīlētākiem,» saka Precamies!?! vadītāja B.Ārberga.

Katrā raidījumā piedalīsies visas trīs vadītājas, viens galvenais varonis un trīs līgavas vai līgavaiņi.

Trīs šova vadītājas
Trīs šova vadītājas Foto: TV3

Katrā pārraidē puisis vai meitene izvēlēsies vienu no trim pretendentiem, kuri mēģinās iemantot galvenā šova varoņa simpātijas.

Šovs «Precamies!?!» gaidāms oktobrī - četras reizes nedēļā 19:00!

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu