«Tautas Balsi» nomainīs «Labvakar, Latvija!» (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

No 1.oktobra raidījuma «Tautas Balss» vietā katru darbdienas vakaru 17:55 LNT ēterā būs jauns informatīvi izklaidējošs raidījums «Labvakar, Latvija!».

Raidījums atspoguļos Latvijā plašāko kultūras notikumu klāstu, un LNT skatītāji pirmie varēs

uzzināt par jaunākajām pirmizrādēm Latvijas teātros, grāmatu un mākslas jaunumiem, kā arī ielūkoties kultūras dzīves aizkulisēs.

Tāpat ikviens «Labvakar, Latvija!» skatītājs varēs uzzināt, kā savu ikdienu padarīt krāsaināku, būs iespēja iepazīties un sarunāties ar Latvijas spilgtākajām personībām, kā arī uzzināt lietas par kurām neviens cits iepriekš nav runājis un stāstījis.

Raidījuma producents Guntars Gulbiņš par jauno raidījumu saka: «Esmu pārliecināts, ka raidījums iegūs skatītāju uzticību jau ar pirmo ētera dienu – «Labvakar, Latvija!» skatītāji varēs uzzināt un izzināt lietas, kas bieži palikušas ārpus ziņu lentēm, tomēr ikvienam ir aktuālas ikdienā. No bagātās grāmatu pasaules, teātru pirmizrādēm, koncertiem un jaunumiem mākslā līdz jautājumam, piemēram, par to, vai virtuves sienas krāsa ietekmē cilvēka svaru – tik plašs būs raidījumā apskatīto tēmu klāsts.»

«Tautas Balss» raidījuma vadītājs

Māris Grigalis turpmāk vadīs raidījumu «Otrā elpa mājoklim», bet psihoterapeites Ainas Poišas televīzijas liktenis nav vēl izlemts.

Kas vadīs jauno raidījumu, televīzijas cilvēki neatklāj, vien to, ka šis vadītāju pāris būs ļoti interesants!

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu