Leonam vairs Elizabete «nespīd»: Elim bērns! (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Vakardien, 18.09., populārā seriāla «Ugunsgrēks» 5. sērija beidzās ar pārsteigumu - Elizabetei, izrādās, ir dēls Augusts!

«Ugunsgrēka» piektās sērijas noslēgums bija pārsteidzošs - brīdī, kad Leons (Ģirts Ķesteris) bija ieradies salabt ar savu bijušo mīlestību Elizabeti (Maiju Doveiku) un abu starpā parādījās kaut kāds cerību stariņš uz abu atkal kopā būšanu, pēkšņi

viesnīcā ieradās Elizabetes dēls Augusts.

Puika, kurš pagaidām uzskatāms par Elizabetes un Cēzara kopīgo bērnu, viesnīcā ierodas ar jaunu seriāla varoni - Cēzara (Normunda Bērza) māti Lūciju.

6.sērija arī skatītājiem gaidāma pārsteigumiem pilna

Gunāram jauna mīla un Helēna turpina uzdzīvot!


Leons uzzinās, ka Gunāram izveidojušās slepenas mīlas attiecības. Helēna vēlēsies iedzert, bet Gunārs viņai alkoholu nedos. Ramonai sāksies migrēna, un Leons viņai palīdzēs. Helēna nolems pati sev sagādāt alkoholu. Donāts uztrauksies, vai Helēna atkal nesastrādās kādas muļķības. Leons virtuvē satiks Elizabeti. Helēna noorganizēs sev ballīti ar Aivaru un viņa biznesa partneriem. Leons iegrimst domās par pagātni...

TV3 PLAY skaties seriālu "Ugunsgrēks"

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu