«Laimīgs un vesels» jauns raidlaiks (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT raidījums «Laimīgs un vesels» rudens sezonā piedāvās daudz aktuālu tēmu, un vadošie medicīnas nozares eksperti sniegs labākos ieteikumus, kā uzveikt slimības un kļūt veselam. «Laimīgs un vesels» ik reizi atklās kādu dzīves stāstu, kas slēpjas aiz katras no aplūkotajām slimībām. Jaunajā rudens sezonā raidījums «Laimīgs un vesels» atgriezīsies jaunā ētera laikā un no 6.oktobra būs skatāms sestdienu rītos 10:00 kanālā LNT!

Katrs raidījums «Laimīgs un vesels» tiks veltīts noteiktai aktuālai tēmai, tajā piedalīsies medicīnas eksperti un attiecīgo jomu speciālisti. Visi kopā diskutēs par veselības un skaistumkopšanas problēmām, meklēs risinājumus, atbildēs uz studijas viesu jautājumiem un kliedēs mītus. Studijā uz vietas varēs sekot izmeklēšanas gaitai un tiks stāstīts par ārstēšanas metodēm, tai skaitā būs pat iespēja vērot video no operāciju norises. Tāpat ik reizi tiks atklāts kāds konkrēts dzīves stāsts, kas daudz tuvāk ļaus izprast radījumā aplūkoto slimību.

Kā uzveikt miega slimības?

Par to, kā uzveikt miega slimības, plašāk tiks pastāstīts jau pirmajā raidījumā 6.oktobrī. Mūsdienās ļoti daudzi cilvēki saskaras ar tādu problēmu kā krākšana, kas ne tik ļoti traucē pašu, bet vairāk citus. Tāpēc jaunās sezonas atklāšanas raidījumā pieaicinātie medicīnas eksperti pastāstīs par veidiem, sākot no ķermeņa pozu maiņas līdz pat operācijai, kā cīnīties ar krākšanu.

Pārbaudiet prostatas veselību!

13.oktobrī raidījums pievērsīsies uroloģiskām slimībām, kas bieži vien saistītas ar prostatas veselību. Ļoti daudzām nopietnām slimībām, tajā skaitā prostatas vēzim, vērā ņemami simptomi iesākumā nav jūtami. Raidījumā aplūkotā tēma sasaucas ar kanāla TV6 rīkoto ūsu kampaņu, kuras ietvaros ikviens vīrietis tiek aicināts pārbaudīt prostatas veselību. Pazīšanas zīme ir ūsas, kuras šajā laikā bez sirdsapziņas pārmetumiem var audzēt, pat ja tās nepiestāv. TV6 akcijas ietvaros no 24.septembra līdz 26.oktobrim pirmajiem 1200 vīriešiem, kuri vecāki par 45 gadiem, asins analīzes prostatas antigēnu testam (PSA) Veselības centrā 4 tiks nodrošinātas bez maksas. Pēc testa veikšanas, saņemot īpašu kuponu, tiks nodrošinātas konsultācija pie urologa par akcijas cenu 10.00 latiem Veselības centra 4 uroloģijas dienestā un Juglas klīnikā, Diagnostikas centrā.

Vadītāja tuvāk medicīnai

«Raidījums «Laimīgs un vesels» manā skatījumā rudens sezonā atgriežas kā pilnīgi jauns. Tas sniedz atklāsmi par lietām, kas mums ikdienā ir tik ļoti nepieciešamas, jo veselība un skaistums - tās ir vērtības, kuras ir svarīgas ikvienam no mums. Medicīna man vienmēr ir bijusi ļoti tuva, taču, lai dotos studēt to, ir pietrūcis drosmes, tādēļ medicīnas raidījuma vadīšana ir kā mana sapņa piepildījums, lai būtu tuvāk medicīnai,» atklāj raidījuma vadītāja Iveta Komisāre-Gorodņičija.

Sekojiet raidījumam «Laimīgs un vesels» jau no 6.oktobra ik sestdienu 10:00 kanālā LNT

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu