Latvijā ienāk TV kanāls FOX (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No šā gada 1.oktobra skatītājiem Latvijā būs pieejams pasaules līmeņa izklaides TV kanāls FOX. Tas aizstās līdzšinējo FOX Crime, kura skatītākie seriāli tiks saglabāti jaunā kanāla klāstā.

FOX kanāls jau ir pieejams 106 miljoniem mājsaimniecību vairāk nekā 100 valstīs, tai skaitā Vācijā, Itālijā, Portugālē, Polijā, Japānā, Korejā, Latīņamerikā, Tuvajos Austrumos un pat Ziemeļāfrikā. FOX kanāls ir daļa no FOX Entertainment grupas un 20th Century FOX saimes.

«Līdz ar FOX kanāla ienākšanu Latvijas tirgū skatītājiem

kļūs pieejams žanru ziņā plašāks un vēl kvalitatīvāks saturs.

FOX kanāla programmu veidos līdz šim Latvijā iecienītākie FOX Crime un FOX Life seriāli, kā arī pilnīgi jauns saturs - pasaulē atzīti un novērtēti seriāli,» stāsta Ilze Buna, FOX International Channels Latvijas Mārketinga un pārdošanas vadītāja.

No līdzšinējā FOX Crime un FOX Life piedāvājuma jaunajā kanālā būs skatāmi tādi seriāli kā Criminal Minds (Noziedzīgie prāti), Boardwalk Empire (Pagrīdes impērija), Dexter (Deksters), Breaking Bad (Pārkāpt robežu), Hustle (Blēži), Game of Thrones (Troņu spēle), Revenge (Atriebība), Weeds (Zālīte) u.c.

Boardwalk Empire kanālā FOX
Boardwalk Empire kanālā FOX Foto: publicitātes

Savukārt jauno saturu veidos tādi pasaulē populāri seriāli kā Common Law (Viens likums visiem), Person of Interest (Savervētais), The Numbers (Skaitļi), NYC22 (Ņujorka 22), ko producējis oskarotais aktieris Roberts de Niro, Two-and-Half Men (Divarpus Vīri) ar Čārliju Šīnu galvenajā lomā un citi aizraujoši seriāli.

«Ar katru gadu un mēnesi skatītāji kļūst prasīgāki - gan satura, gan tehnoloģiju ziņā, tieši tādēļ Lattelecom aizvien ir tiecies nodrošināt kvalitāti, nevis kvantitāti. Mūsu mērķis nav nodrošināt skatītājiem maksimāli lielu kanālu skaitu, bet piedāvāt labāko un aizraujošāko saturu, kas Latvijā pieejams. Mēs priecājamies sadarboties ar FOX kanāliem, jo tie piedāvā izcilas pirmizrādes, kas atsevišķos gadījumos ir tikai dažas dienas vēlāk nekā ASV. Tāpat skatītāji atzinīgi vērtē Lattelecom Interaktīvās TV ieraksta funkciju, kas pieejama FOX kanāliem, sniedzot iespēju skatītājam iemīļoto raidījumu skatīties sev ērtā laikā. Pagājušajā sezonā bija vērojams FOX Life un FOX Crime reitingu kāpumu, kas savā ziņā bija likumsakarīgi, ņemot vērā kanālos ieguldīto darbu,» skaidro Inga Alika, Lattelecom Televīzijas biznesa daļas direktore.

FOX un FOX Life piedāvātā satura kvalitāti

apliecina tajā demonstrēto seriālu nominācijas Emmy balvām.

Piemēram, seriāls Mad Men (Trakie vīri) šogad ir nominēts Emmy balvām 15 kategorijās, Pārkāpt robežu - 12 kategorijās, Pagrīdes impērija - 11 kategorijās, bet Game of Thrones (Troņu spēle) - desmit kategorijās. Tāpat Emmy balvām ir nominēti tādi seriāli kā Once Upon A Time (Reiz sensenos laikos), The Walking Dead (Staigājošie miroņi), Luther (Luters) u.c.

Foto: publicitātes

FOX International Channels Latvijā piedāvā trīs lokalizētus kanālus - FOX, FOX Life un National Geographic Channel. Tas nozīmē, ka digitālās televīzijas klientiem šo kanālu pārraides ir pieejamas ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Latvijā kanāls FOX pieejams pie tādiem televīzijas operatoriem kā Lattelecom, Baltcom, Izzi, Livas un Latnet TV.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu