Seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» 2. sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kanāls 2 piedāvās kulta seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» otrās sezonas sērijas. Jauni mīlas līkloči un aizraušanās, kā arī mistika un noslēpumi kulta seriālā «Vampīra dienasgrāmatas» sagaidāmi no 3.oktobra trešdienu vakaros 20:20.

3.oktobrī izklaides Kanālā 2 televīzijas pirmizrādi piedzīvos kulta seriāla Vampīra dienasgrāmatas jaunākā, otrā sezona. Galvenā seriāla varone Elena ir vidusskolas izlaiduma klases skolniece Amerikā. Pēc vasaras brīvlaika viņa ierauga skolā jaunu skolēnu un iemīlas viņā.

Foto: publicitātes

Nenokavējiet kulta seriāla Vampīra dienasgrāmatas jaunāko, otro sezonu no 3.oktobra trešdienas vakaros 20:20.

Foto: publicitātes

Interesanti fakti

Kulta seriāla Vampīra dienasgrāmatas galvenās varones Elenas atveidotāja Nina Dobreva (Nin Dobrev), kura ir tik ļoti līdzīga filmas Krēsla varonei Bellai, pavisam nesen sniedza interviju žurnālam Septiņpadsmit (Seventeen) par filmēšanos Vampīra dienasgrāmatās. Pēc sarunas žurnāls uzrīkoja pasākumu, kurā aktrise kuplam fanu lokam dalīja savus autogrāfus un atbildēja uz klātesošo jautājumiem. Aktrise ir arī modele, un, protams, viņai tuva ir modes pasaule – pirms mēneša plašākai sabiedrībai tika piedāvāta N.Dobrevas kleitu līnija, kas rotāta un apdrukāta ziediem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu