«Ugunsgrēka» Zenta beidzot izies pie vīra! (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Pēdējā «Ugunsgrēka» sērijā skatītājus pārsteidza nepārspējamā istabene Zenta, kura, pati neapzinoties, sagādāja sev un Aivaram Pētersonam kāzu jubilejas svinības. Un nav jau arī tālu no patiesības, jo Aivaram Pētersonam nāksies vien doties uz baznīcu, lai izteiktu laulības zvērestu it kā pēc 30 gadiem no jauna.

Kad Aivars Pētersons pasaka Zentai, ka viņai vairs nevajadzēs tēlot viņa sievu Elvīru Pētersoni, Zenta saskumst un dodas uz kafejnīcu ēst kūkas. Tomēr, nejauši satiekoties ar Pētersona darījuma partneri no Anglijas, Zenta izmanto gadījumu, lai pēdējo reizi, pēc viņas vārdiem, padzīvotos pasakā, esot Pētersones kundze. Zenta, neapzinoties sekas, izstāsta, ka abiem rīt gaidāmas lielas svinības - 30. kāzu gadadiena, kad viņi dosies uz baznīcu izteikt laulības zvērestu. To dzirdot, protams, darījuma partneri atsakās braukt uz Angliju, bet dosies uz svinībām. Aivars ir iedzīts stūrī - līguma labad viņam nāksies Zentu vest pie altāra!

Kā mums saka priekšā nākamās sērijas anotācija,

Zentai ar to nebūs gana un viņa pēc kāzu svinībām alks arī pēc kopīgas kāzu nakts ar Pētersonu!
Foto: TV3
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Kā klājas citiem seriāla varoņiem? Leons ar Ramonu un Cēzars ar sievu Elizabeti arī dosies uz Aivara kāzu jubileju. Kamēr visi jutīsies neveikli šajā situācijā, Zenta izbaudīs kāzu jubilejas svinības.

Ramonai liksies, ka Leons vairs nevēlas ar viņu attiecības. Un Cēzars sapratīs, ka sieva apzināti izvairās no tuvības ar viņu.
Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu