Šovā «Dziedošās ģimenes» notikusi zādzība (52)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pagājušo svētdien skatītāju iemīļotais LNT televīzijas šovs «Dziedošās ģimenes» varēja nenotikt, jo īsi pirms uzstāšanās šova producenti konstatējuši, ka pazuduši desmit profesionāli skatuves mikrofoni. Šo informāciju TVNET apstiprināja arī šova galvenais producents Guntars Gulbiņš.

«Svētdienas rītā pirms šova ģenerālmēģinājuma konstatējām, ka no šova norises vietas ir pazuduši desmit mikrofoni. Teorētiski šova raidījums svētdienas vakarā varēja arī nenotikt, bet, par laimi, mums palīdzēja firma UBS, kas nodrošināja ar mikrofonu rezerves komplektu. Tika izsaukta policija, un šobrīd ir sākts kriminālprocess,» TVNET pastāstīja LNT šova «Dziedošās ģimenes» galvenais producents Guntars Gulbiņš.

Vidēji viena šāda «Shure» firmas mikrofona cena ir 1000 dolāru jeb aptuveni 500 latu, TVNET komentēja aptaujātais skaņas tehnikas eksperts.

Novēlam noķert vainīgos!

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu