Pavlovsku ģimene grib tikt fināla trijniekā (56)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Skatītājus joprojām svētdienas vakaros izklaidē sirsnīgais šovs «Dziedošās ģimenes». Zane Pavlovska atklāj, kurš žūrijas pārstāvis ir bargākais, kā Pavlovsku ģimene nokļuva šovā, un smej par to, kā māsa sajaukusi deju soļus TV tiešraidē.

Kā nokļuvāt TV šovā «Dziedošās ģimenes»?

Mēs gribējām pieteikties jau tad, kad dalībnieki tika aicināti uz pirmo šova sezonu. Visu laiku par to domājām, taču nevarējām saņemties. Es pati biju iniciatore, un mēs izlēmām, ka beidzot tas ir jādara.

Neviens jau nebija pārsteigts, visi bija ar mieru.

Kāda ir sajūta atrasties uz skatuves, apzinoties, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju jūs vēro?

Sajūta ir interesanta, un tās ir tikai pozitīvas emocijas. Ir arī satraukums un stress par to, ka nepietiek laika reizēm sagatavoties, bet kopumā viss ir ļoti pozitīvi.

Vai jums ir liels satraukums, uzstājoties tiešraidē?

Pirms sākas šovs, ir uztraukums, bet man ir tā, ka tas viss kaut kur pazūd, kad uzkāpju uz skatuves, – tad esmu mierīga. Nekādu īpašu veiksmes rituālu vai amuletu mums nav.

Kurš žūrijas pārstāvis jums šķiet bargākais?

Nu, nekādu diži lielu kritiku mēs neesam saņēmušas, bet tas noteikti ir Mārtiņš Brauns. Viņam ir sava kritika, ko teikt par katru ģimeni. Es domāju, ka tas ir tāpēc, ka viņš ir profesionālis mūzikas industrijā. Viņam ir ļoti attīstīta dzirde un stila izjūta.

Vai jūtat, ka esat progresējušas skatuves mākslā un muzikālajā ziņā?

Muzikāli laikam nē. Māsa ir sākusi daudz labāk justies uz skatuves – atvērtāk un atraktīvāk. Protams, esam guvušas lielu pieredzi, atrodoties uz skatuves, bet citādi – šķiet, ka nē.

Vai ir kaut kas neparasts, kas ar jums noticis šova laikā?

Pagājušajā koncertā māsa jauca soļus uz skatuves. Mēs iestudējām priekšnesumu tikai sestdienas vakarā, un viņa daudz ko sajauca.

Vai tiecaties pēc uzvaras?

Kad mēs gājām uz atlasi, domājām – ja tiksim, tad labi, ja ne, tad arī labi. Tagad, kad viss jau ir nonācis tik tālu,

ir parādījies azarts un vēlme tikt vismaz pirmajā trijniekā.

Kas ir jūsu favorīti no konkurentiem?

Baumaņu ģimene, jo viņi ļoti labi dzied un viņu pluss ir tas, ka viņi spēlē arī mūzikas instrumentus. Vēl ģimene no Ludzas (Tihovsku ģimene), jo viņu mazā meitene vokāli ir ļoti spēcīga. Vienai no šīm ģimenēm novēlētu uzvaru.

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Vai plānojat koncertēt arī pēc šova?

Noteikti, ka ne šādā sastāvā, jo mūs šķir liels attālums – tas būtu ļoti grūti. Varbūt ar māsu varētu kaut ko kopā iesākt, bet trijatā tas diez vai izdotos.

Ko novēlat pārējām ģimenēm?

Lai ģimenēm pietiek izdomas gatavot svaigu un oriģinālu repertuāru un protams, ka arī izturību!

Jau šovakar, 21.10., LNT kanālā skaties «Dziedošās ģimenes»!

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu