«Dziedošās ģimenes» pamet Bitenieku ģimene (110)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pēdējo koncertu sirsnīgajā šovā «Dziedošās ģimenes» šovakar sniedza Bitenieku ģimene, saņemot zemāko skatītāju balsojumu un 26 punktus no žūrijas. Tikmēr priecīgāks vakars bijis Pavlovsku ģimenei, kuri pirmie šīs sezonas šovā nopelnīja atzīmi – vienpadsmit.

Šova «Dziedošās ģimenes» ceturtās sezonas piektajā raidījumā dalībnieki izpildīja mūziķa, komponista un pianista Ulda Marhilēviča dziesmas. Uldis reiz ir bijis šova «Dziedošās ģimenes» žūrijas loceklis un atklāja raidījumu ar uzrunu, sakot, ka pat ceturtajā «Dziedošo ģimeņu» sezonā vēl nav iestājusies rutīna, lai gan iepriekš šķita, ka tā notiks.

Pirmo reizi šova vēsturē žūrija piešķīra augstāko atzīmi – vienpadsmit. To izpelnījās Pavlovsku ģimene, kura kopā ar Baumaņu ģimeni ieguva arī augstāko žūrijas kopvērtējumu – 30 punktus.

Savukārt zemākais žūrijas vērtējums tika piešķirts Raģeļu – Zepu ģimenei no Rēzeknes novada – 22 punkti.

Žūrijas pārstāvji
Žūrijas pārstāvji Foto: TV3

Pavlovsku ģimene no Rēzeknes puses pagodināja skatītājus ar dziesmu «Tā kā dūnas no eņģeļa spārna»

Katrīne Pasternaka: «Meitenes... es neko neteikšu. Es vienkārši teikšu lielu paldies. Jūs bijāt brīnišķīgas.» (11)

Mārtiņš Brauns: «Es tā nezinu, vai Uldis neraud? Asaras nav acīs? To visu dabūt gatavu – tas ir profesionālisms. Vienmēr var labāk, bet tas bija ļoti pārliecinoši.» (9)

Gundega Skudriņa: «Man nav nemaz tik viegli runāt. Tas bija emocionāli ļoti, ļoti skaisti. Man patiešām prieks un ir bauda klausīties kaut ko, kas skan tik viegli. Jums vienmēr ir visgaumīgākie tērpi.» (10)

Kopā: 30 punkti

Baumaņu ģimene no Aizkraukles priecēja skatītājus ar Marhilēviča, viņuprāt, skaistāko dziesmu «Lūgums», kuras vārdu autors ir Ārija Elksne

Katrīne Pasternaka: «Jūsu uzstāšanās bija vesela izrāde. Jūs nemitīgi viens otru jūtat, dzirdat, ar acu kaktiņu saskatāties. Es pat nezinu, ko lai jums vēl pasaka. Man šķiet, ka kaimiņi vakaros nevar gulēt – viņi sēž pie loga un klausās jūs.» (10)

Mārtiņš Brauns: «Atkal ir savs aranžējums. Jūs vienmēr gaidu ar interesi. Es domāju, ka varēja būt daudzveidīgākas vijoles, bet tā ir pilnīga «garšas lieta».» (10)

Gundega Skudriņa: «Nevarēju sagaidīt, kad varēšu sākt runāt. Paldies par tik fantastisku ģimeni. Var just, ka jūs strādājat. Man ļoti gribas, lai viss šis vakars izdodas tieši tāds.» (10)

Kopā: 30 punkti

Bitenieku ģimene no Kalupes ar kora palīdzību izpildīja dziesmu «Saule aust», kuru viņiem palīdzēja izvēlēties pats Uldis Marhilēvičs

Katrīne Pasternaka: «Es gribētu īpaši Ievai teikt – es spēju iedomāties, ko nozīmē šis solo gājiens, dziedājums – visu cieņu. Tas bija varonīgs, liels darbs.» (9)

Mārtiņš Brauns: «Es īsi varu pateikt – diena pret nakti. Vārdu sakot, es esmu priecīgs – redzu, ka ir progress.» (8)

Gundega Skudriņa: «Ja es to salīdzinu ar iepazīšanos, tad es beidzot jūs iepazinu. Paldies!» (9)

Kopā: 26 punkti

Vīgupu ģimenes māsas no Bauskas uzstājās ar «sirdsāķīšiem» (diviem vīriešiem) un dziedāja dziesmu «Lulla, Lulla» regeja stilā

Katrīne Pasternaka: «Mīļie draugi, es pati esmu dziedājusi šo dziesmu teātrī. Aranžējums vienkārši fantastisks. Ļoti drosmīgi. Smuki, malači!» (9)

Mārtiņš Brauns: «Ļoti labi, ka jūs paņēmāt regeja stilu. Šī uzstāšanās bija ļoti atraktīva, gribējās šūpoties līdzi – iespaidīgi!» (8)

Gundega Skudriņa: «Saka, ka vajag ēst vitamīnus veselībai, man liekas, ka vajag «Dziedošajās ģimenēs» paskatīties Vīgupu māsas. Es jūs ļoti cienu un mīlu par to, ka jūs esat tik pozitīvas.» (9)

Kopā: 26 punkti

Laicānu ģimene no Balviem sveicināja tēti, kurš atrodas Īrijā, un sniedza skatītājiem melodisku dziesmu «Naktsvārdi»

Katrīne Pasternaka: «Noklausoties šo dziesmu, es ļoti novēlu jūsu tētim ātrāk atgriezties mājās.» (9)

Mārtiņš Brauns: «Ļoti jauka dziesma – pati par sevi. Šķībie akordi – ar tiem labi tika galā. Gaumīgs vizuālais noformējums.» (8)

Gundega Skudriņa: «Man tas viss atgādināja aizliegto kino, bet tad es atcerējos tēti un viss nomainījās galvā. Arī instruments parāda, ko meitenes prot. Priekšnesums bija ļoti mīļš. Paldies!» (8)

Kopā: 25 punkti

Tihovsku ģimene no Ludzas izpildīja atraktīvu un jautru dziesmu, kura parādot, ka dzīve ir brīnišķīga, «Ej uz visām debess pusēm»

Katrīne Pasternaka: «No malas klausoties, likās, ka jums ir kaut kāda nesaprašanās. Ja ir viss vienā lielā spiedienā, ir par daudz.» (8)

Mārtiņš Brauns: «Visiem trijiem ir labas balsis. Viss bija tāds forsēts, par maz bija nianšu.» (7)

Gundega Skudriņa: «Man arī likās, ka šī dziesma nav jūsējā. Teikšu godīgi, man šodien likās, ka jūs to dziesmu nokliedzāt. Man prasījās, ka jūs to dziesmu būtu dziedājuši citādākā manierē.» (8)

Kopā: 23 punkti

Bitenieku ģimene no Kalupes
Bitenieku ģimene no Kalupes Foto: TV3

Noviku ģimene no Meirāniem šoreiz bija pasaukusi palīgā vecākā brāļa «sirdsāķīti» Agitu un dziedāja «Mēs varam līdzās būt»

Katrīne Pasternaka: «Prieks par brālīti, tā balss šodien nepazuda. Jūs demonstrējat perfektu modeli, ka tai pamatšūniņai nāk klāt jauni dziedātāji.» (8)

Mārtiņš Brauns: «Jūs kā ģimene atstājat ļoti mīlīgu, patīkamu iespaidu. Nākamreiz būs tīrāk.» (7)

Gundega Skudriņa: «Es domāju, ko dara skolotāji, kuri labo kontroldarbos. Kad ir daudz pareizrakstības kļūdu, bet sacerējums ir lielisks. Sanāca, kā nu kurā brīdī. Es piekasos niansēm, bet galvenais ir tas kodols. Man bija prieks vērot mammu.» (8)

Kopā: 23 punkti

Raģeļu – Zepu ģimene no Varakļāniem uzstājās ar emocionālu priekšnesumu un izpildīja dziesmu «Vai tu mani dzirdi»

Katrīne Pasternaka: «Jūs esat bagāti un laimīgi, jo esat kopā. Ir vienmēr ļoti jauki, ka izsapņo un izdomā un realitāti. Teksti brīžiem juka.» (8)

Mārtiņš Brauns: «Interesants bija sitamo instrumentu izpildījums. Man prieks, ka jūs esat kopā – tas ir ļoti labi.» (6)

Gundega Skudriņa: «Es teiktu, ka diezgan veiksmīgi jums izdevās. Es cienu jūsu pārliecību. Bija labi.» (8)

Kopā: 22 punkti

Nākamajā raidījumā – 28. oktobrī plkst. 21:10 – pie ģimenēm viesosies dziedātāja Olga Rajecka.

Foto: TV3
Komentāri (110)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu