«Dziedošās ģimenes» atstāj Noviku ģimene (133)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šajā svētdienā, 28.oktobrī, «Dziedošās ģimenes» aizritēja Borisa Rezņika dziesmu noskaņās. Pēc skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsaucēja šovu nācās pamest Noviku ģimenei, kura uzstājās ar dziesmu «Tava atnākšana».

Vakar LNT studijā «Dziedošo ģimeņu» priekšnesumus klātienē vēroja komponists Boriss Rezņiks, kurš pēc koncerta bija pārsteigts, jo negaidīja, ka koncertā izpildītās dziesmas būs pavisam citādas. B.Rezņiks novēlēja ģimenēm arī nākotnē saglabāt oriģinalitāti. Turklāt bija ieradies arī grupas «Eolika» sastāvs ­– Dainis Dobelnieks, Olga Rajecka un Edgars Krūmiņš, kurš reiz ar savu ģimeni arī piedalījās «Dziedošajās ģimenēs».

Olga Rajecka un Boriss Rezņiks
Olga Rajecka un Boriss Rezņiks Foto: TV3

Pievienojas draugi un radi

Koncertu atklāja māsas Pavlovskas, kuras precīzi, kaislīgi un emocionāli nodziedāja dziesmu «Es neesmu Džeina Fonda», par to no žūrijas ieguva 32 punktus.

Pēc tam ar «Tava atnākšana» skatītājus uzrunāja Noviku ģimenes elegantie vīrieši un šarmantās sievietes ­– žūrija priekšnesumu novērtēja ar 21 punktu.

Trešie uzstājās Laicāni, kuriem uz šo koncertu, dziesmu «Maziņš papagailis» bija pievienojies brālēns Aldis. Žūrija sniegumu novērtēja ar 26 punktiem.

Bet tad ar Balkānu draugu Rodovanu uz skatuves kāpa Baumaņu ģimene, viņi izpildīja dziesmu «Pasaule, pasaulīt» un sniedza brīnišķīgu priekšnesumu, par ko ieguva 31 punktu.

Nākamā bija muzikālā Raģeļu–Zepu ģimene ar dziesmu «Smējies sapnī», par ko ieguva 23 punktus.

Vīgupu daiļavas disko hitu «Karavāna» papildināja ar dziesmai atbilstošu deju un par skatītāju iepriecināšanu ieguva 26 punktus.

Beidzamā uzstājās Tihovsku ģimene ar dziesmu «Eņģelis», un žūrija viņu sniegumu novērtēja ar 30 punktiem.

Diemžēl Noviku ģimene dziedāšanas svētkus «Dziedošās ģimenes» atstāja līdz koncerta reizei, kad viņiem būs iespēja sacensties par atgriešanos šovā, lai turpinātu cīņu par Latvijas skanīgākās ģimenes titulu.

Foto: TV3

Raimonda Paula dziesmu vakars

Maestro Raimonda Paula melodijas mājo ikviena dvēselē, un tās tiek dziedātas gan priekos, gan bēdās. R.Pauls ilgajā darba mūžā ir sakomponējis ļoti daudz dziesmu, atklājis talantīgus dziedātājus un palīdzējis viņiem veidot tālāko karjeru. Daudzas R.Paula kompozīcijas jau kļuvušas gluži vai par tautasdziesmām. Bet kā ar R.Paula dziesmu izpildīšanu veiksies Dziedošajām ģimenēm? To uzzināt, dzirdēt un novērtēt varēs jau šajā svētdienā, 4.novembrī.

Komentāri (133)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu