«Dziedošās ģimenes» atstāj Pavlovsku ģimene (174)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

4.novembrī «Dziedošās ģimenes» izpildīja skaistākās Raimonda Paula dziesmas un pārsteidza ikvienu ar profesionāli nostrādātiem priekšnesumiem. Pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma sirsnīgos dziedāšanas svētkus vakar bija jāatstāj Pavlovsku ģimenei, kura iepriekšējos raidījumos vairākkārtīgi saņēmusi atzinīgus vārdus un augstus vērtējumus.

«Dziedošo ģimeņu» koncerta tematika bija Maestro Raimonda Paula dziesmas. Lai arī pats komponists nevarēja ierasties, viņš nosūtīja sirsnīgus sveicienus video ierakstā, kurā ģimenēm vēlēja: «Es ceru, ka dziesmas esiet sagatavojuši un noskaņojums ir labs. Novēlu Jums skaistu koncertu!» Koncerta noslēgumā «Dziedošo ģimeņu» kopkoris priecēja skatītājus ar vienu no R.Paula aizkustinošākajām dziesmām «Manai dzimtenei».

Foto: TV3

Pavlovsku ģimene atstāj projektu

Koncertu atklāja Raģeļu–Zepu ģimene, kura izpildīja dziesmu «Tad, kad latvieši iet Dievu lūgt». Žūrija atzina, ka ģimene ir daudz strādājusi, jo priekšnesums bija ļoti baudāms, tāpēc to novērtēja ar 24 punktiem.

Pēc tam uz skatuves devās Pavlosku ģimene, kura izpildīja «Kerijas dziesmu». Pēc priekšnesuma žūrija komentēja, ka šis bijis viens no vājākajiem meiteņu sniegumiem,balsu skanējums, salīdzinājumā ar citiem koncertiem, esot sliktāks. Tas atspoguļojās arī zemajā žūrijas vērtējumā – 23 punkti. Summējot skatītāju un žūrijas vietu sadalījumu, noskaidrojās, ka šajā reizē projektu jāatstāj Pavlovsku ģimenei.

Savukārt sirsnīgā Laicānu ģimene skatītājus un žūriju uzjautrināja ar dziesmu «Papu, saki mammai pats», un par to saņēma 23 punktus.

Ceturtā uz skatuves kāpa Baumaņu ģimene, kura burvīgi izpildīja dziesmu «Kapteinis», par to no žūrijas saņēma 31 punktu.

Pēc tam skanīgā Tihovsku ģimene ikvienu priecēju ar dziesmu «Dāvāja, Māriņa», par kuras izpildījumu no žūrijas saņēma 29 punktus. Pēdējās uzstājās Vīgupu māsas ar atraktīvu dziesmu «Lauku gurķis», un par izpildījumu no žūrijas saņēma 27 punktus.

Atgriešanās koncerts

11.novembrī dziedāšanas svētki LNT kanāla tiešraidē būs īpaši, jo ikviens skatītājs

varēs dzirdēt visu 12 dziedošo ģimeņu uzstāšanos.

Sešām ģimenēm, kuras turpina dalību šovā, piebiedrosies arī tās sešas dziedošās ģimenes, kuras projektu šobrīd ir atstājušas. Šoreiz koncertam nebūs tematika – ģimenēm tiks dota pilnīgi brīva iespēja izvēlēties dziesmas. Tikai skatītāji un atbalstītāji noteiks, kura no ģimenēm, kas šobrīd ir atstājusi projektu, saņems iespēju atgriezties sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos.

Komentāri (174)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu