«Dziedošajās ģimenēs» atgriežas Pavlovsku ģimene (92)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

11.novembrī «Dziedošo ģimeņu» koncertā valdīja patriotiska atmosfēra. Iespēju atgriezties dziedāšanas svētkos ieguva Pavlosku ģimene no Rēzeknes, kurai šovu nācās pamest iepriekšējā nedēļā.

Pavlovsku ģimenes trio atgriežas

Vakar, 11.novembrī, izbalsotajām ģimenēm tika dota vienīgā iespēja kādai no visām atgriezties «Dziedošajās ģimenēs». Koncerts tika sākts ar piecu projektu atstājušo ģimeņu uzstāšanos.

Pirmā uz skatuves kāpa četru paaudžu Piparu ģimene ar dziesmu «Atgriešanās», žūrija priekšnesumu novērtēja ar 22 punktiem.

Nākamā bija roķīgā Smildzēju ģimene, par dziesmu «Kalniem pāri» ieguva 22 punktus.

Trešā uzstājās kuplā Bitenieku ģimene, kura dziedāja «Tālu, tālu aiz jūriņas», par kuru saņēma 24 punktus.

18.novembrī «Dziedošās ģimenes» izpildīs latviešu skaistākās tautasdziesmas
18.novembrī «Dziedošās ģimenes» izpildīs latviešu skaistākās tautasdziesmas Foto: TV3

Pēc tam priecēja Noviku ģimene ar dziesmu «Mūsu mīlestība» un no žūrijas ieguva 22 punktus.

Piektais bija Pavlovsku ģimenes trio ar dziesmu «Mēs Tavi bērni», žūrija to novērtēja ar 31 punktu. Tas ļāva tieši šai ģimenei atgriezties «Dziedošajās ģimenēs».

«Esam ļoti priecīgas, ka varēsim turpināt dalību projektā. Protams, žēl, ka kopā uz vienas skatuves neturpinās uzstāties mūsu radinieki – Noviku ģimene, ar kuriem projektā laikā tika atklāta radniecība,» teica Pavlovsku ģimene.

Oriģināldziesmas pirmatskaņojums

Pavlovsku ģimene pievienosies tām piecām svētku dalībniecēm, kurām šis koncerts bija kā atpūta, jo par viņām nebalsoja skatītāji. Taču ģimenes tik un tā bija sarūpējušas īpašus priekšnesumus un, kā salīdzināja žūrija ar iepriekšējiem raidījumiem, vēl labākus un spožākus.

Spriganās Vīgupu māsas uzstājās kopā ar savu grupu «Medo» un pārsteidza žūriju ar pašsacerētu dziesmu «Agrs rīts», kuras izpildījums tika novērtēts ar 31 punktu.

Tad uz skatuves kāpa Laicānu ģimene un ar dziesmu «Ceļi» aizkustināja ikvienu skatītāju, no žūrijas ieguva 32 punktus.

Foto: TV3

Pēc tam ar latgaliešu dziesmu «Olūteņam» skatītājus uzrunāja Tihovsku ģimene, žūrija viņu sniegumu novērtēja ar 31 punktu.

Savukārt Baumaņu ģimene nodziedāja lustīgu dziesmu «Juliška» un ieguva 32 punktus.

«Dziedošo ģimeņu» koncertu noslēdza Raģeļu–Zepu ģimene ar dziesmu «Divi eņģeļi», par ko ieguva 31 punktu.

Foto: TV3

Svētku koncerts

Šo svētdien, 18.novembrī, «Dziedošās ģimenes» dziedās latviešu skaistākās tautasdziesmas. Koncertā gaidāmi arī vairāki pārsteigumi – žūrijas locekļiem, stila lietpratējai Gundegai Skudriņai un komponistam Mārtiņam Braunam pievienosies kora «Maska» vadītājs Jānis Ozols. Koncertā uzstāsies latviešu grupa «Auļi» un Rudēviču ģimene no pagājušās «Dziedošo ģimeņu» sezonas.

Komentāri (92)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu