«Voroņinu» otrā sezona: pēc desmit gadiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc neliela pārtraukuma kuplā Voroņinu ģimenīte atgriežas pie TV3 skatītājiem. Mājsaimniece Vera, žurnālists Kostja, viņa brālis, policists Ļoņa un allaž klāt esošie vecie Voroņini – lādzīgais paps Nikolajs un mamma Gaļina, kurai vienmēr visā savs vārds sakāms, jau pavisam drīz iepriecinās un uzjautrinās ikvienu. Būs pagājuši 10 gadi, taču ģimenītes sadzīviskajām problēmām nav ne gala, ne malas un, protams, visas situācijas ir humora pilnas.

TV3 seriāls Voroņini ir veidots pēc amerikāņu seriāla Visi mīl Reimondu formāta. Iemesls, kādēļ seriāls kļuvis tik populārs, ir viegli uztveramais sižets, un jo īpaši simpātiskas ir amizantās situācijas tēva un dēla attiecībās. Jaunajā seriāla sezonā būs iespēja sekot līdzi Voroņinu ģimenes nemitīgajiem strīdiem un izlīgumiem.

Ģimenes dzīvē pagājuši 10 gadi, un vecākajiem Voroņiniem jau 40. Šo daudzo gadu dēļ daudz kas vairs nerādās varavīksnes krāsās,

piemēram, attiecības ar radiniekiem. Otrajā sezonā Vera nokļūs sarežģītas izvēles priekšā, jo viņai būs jāpieņem lēmums – meklēt auklīti vai uzticēt bērnu pieskatīšanu Gaļinai Ivanovnai. Būs iespēja uzzināt, kas notiek, ja mājās atslēdz satelīttelevīziju, un to, kas tik neatgadās, ja Gaļinas rokās nokļūst grāmata par veselīgu uzturu. Vēl būs iespēja ieraudzīt, kā Konstantīnam Voroņinam veiksies sarīkot draudzīgu tikšanos ar sievas vecākiem, un vēl daudz ko citu tikpat jautru un neaizmirstamu!

Vairāk par varoņiem

Maskavas nomalē, pilnīgi parastā Staļina laika dzīvoklī dzīvo parasta ģimene. Priekšzīmīgais un nedaudz naivais vīrs Kostja ir galvenais komentētājs sporta avīzē. Viņa sieva Vera ir mājsaimniece un daudzbērnu māte, kura audzina septiņgadīgo Mašu un dvīņus Filipu un Kirilu. Vera ļoti mīl vīru, bet drošības pēc nelaiž garām nevienu iespēju pārbaudīt sava vīra uzticību, atjautību un intelektu. Kostjas vecākais brālis Ļoņa ir policijas kapteinis ar pieticīgu algu, bet plašu dvēseli. Viņam ļoti patīk labi paēst, bet interesantas lasāmvielas vietā naktī lasa brāļa dēla iecienītākos protokolus. Savos 40 gados Ļoņa joprojām dzīvo pie vecākiem. Lai arī viņš dievina savu brāli, tomēr ir greizsirdīgs uz Kostju, jo liekas, ka tas ir vecāku mīlulis. Laiku pa laikam tiek piedzīvota cīņa par vecāku uzmanību. Lai neliktos pārāk garlaicīgi, pirms kāda laika Kostja strīda laikā ar sievu pamanījās nojaukt sienu starp vecāku un sava dzīvokļa balkoniem. Rezultātā Gaļina un Nikolajs Petroviči iet pie dēla ciemos gluži kā uz mājām – bez uzaicinājuma.

Slaveni seriāla aktieri

Voroņinu mājās nekad nav garlaicīgi, un jo īpaši, ja pie viņiem viesojas populāru Krievijas seriālu aktieri. Kostjas lomu atveido Georgijs Dronovs, kurš ir spēlējis daudziem tik zināmajā seriālā Laimīgi kopā. Savukārt Veras lomu atveido Jekaterina Volkova, kura ir tēlojusi tādos seriālos kā Montekristo, Es palieku un citos. Aktrise par lomu seriālā Voroņini stāsta: «Īstajā dzīvē pēc rakstura esmu daudz ugunīgāka nekā Vera, kura ir gatava tūkstoš reižu atgādināt savas prasības vīram.

Ja es būtu Veras vietā, jau sen būtu eksplodējusi.

Pateicoties savai varonei, esmu kļuvusi līdzsvarotāka un tagad tā vietā, lai mājās kliegtu, ņemu papīra lapu, sarakstu to, ko nepieciešams izdarīt, un savam vīram lūdzu, lai izsvītro, kad tiek izdarīts.»

Kostjas tēva lomu atveido Krievijas tautas mākslinieks Boriss Kļujevs.Anna Frolovceva iejūtas tipiskas vīramātes lomā un ir gatava iejaukties visās mīļotā dēla ģimenes lietās. A.Frolovceva ir filmējusies Brigādē un Tētuka meitiņās. Ļoņas lomu atveido Staņislavs Dužņikovs, kurš spēlējis populārajā seriālā Kamenska. Seriāla Voroņini režisors Aleksandrs Žigalkins ir viens no Krievijas pazīstamākajiem aktieriem un producentiem. Režisors filmējies seriālos Tētuka meitiņas, Ūsainā aukle, humora šovā Paldies, Dievam Tu atnāci un Seši kadri.

Interesanti fakti

S.Dužņikovs seriālā Voroņini atveido Kostjas vecāko brāli, bet patiesībā dzīvē S.Dužņikovs ir divus gadus jaunāks par viņu.

Runā, lai izskatītos solīdāk, aktieris pieņēmies svarā par veseliem 20 kg.

S.Dužņikovs ļoti atbildīgi izturas pret uzticēto lomu un vienu epizodi mēģina 10 līdz pat 15 reizes, tāpat paliek filmēšanas laukumā vēl pēc maiņas, lai ar brāli pārrunātu kadrus. Interesanti, ka visi seriāla Voroņini galveno lomu atveidotāji – Georgijs Dronovs, Jekaterina Volkova, Anna Frolovceva un Boriss Kļujevs, ir pabeiguši vienu un to pašu drāmas teātra skolu.

Skatieties seriāla Voroņini jaunāko sezonu jau no 27.novembra darbdienās 16:50 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu