Auzāns: «TV var iet atpūsties, kad bērnam gribas čurāt» (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV šova «Dziedošās ģimenes» vadītājs Jānis Auzāns sniedz ieskatu šova norisē no aizkulišu skatpunkta un spriež, ka žūrija nedrīkst būt bez viedokļa, pasakot vien to, ka nepatīk priekšnesums. Jānis atklāj, ka ģimeņu šovā bieži notiek kuriozi gadījumi, tostarp arī brīži, kad pirms došanās uz skatuves kādam no jaunākajiem dalībniekiem vajag aiziet uz tualeti.

Kāda atmosfēra šobrīd valda šova aizkulisēs?

Atmosfēra ir ļoti laba. It sevišķi pēc pēdējā raidījuma, kad piedalījās ļoti daudz ģimeņu, citādi nekas nav ļoti mainījies. Jebkurš mākslinieks uztraucas pirms uzstāšanās, bet tad, kad ģimene uziet uz skatuves, viņa atrodas tādā kā čaulā, jo apkārt ir ģimene – cilvēki, uz kuriem var paļauties.

Kāds ir smieklīgākais moments, kurš atgadījies aizkulisēs?

Ir tāds brīdis bijis, kad man stāv blakus ģimene un tūlīt jau jāiet uz skatuves, bet

pēkšņi kāds no mazākajiem bērniem paziņo, ka viņam vajag čurāt

un televīzija var iet atpūsties, kad bērnam gribas čurāt. Tas ir tā pa īstam. Kuriozu gadījumu ir daudz, jo tur viss notiek pa īstam.

Kas ir tavi favorīti, kādas ir tavas prognozes par uzvarētāju?

Konkrētus favorītus es nevaru nosaukt. Visas ģimenes ir vienādas, jo tās taču ir ģimenes – visas strādā, visas ir foršas. Runājot par prognozēm, es domāju, ka jebkurš var pateikt, ka šis šovs ir ļoti neprognozējams. Es domāju, ka to ģimeņu, kuras ir palikušas, profesionalitāte ir ļoti augsta.

Kā ar pirmdienas rītiem pēc svētdienas šoviem, nav grūti?

Pirmdienas rīti ir gari rīti. No vienas puses ir ļoti īpatnēji, ka pēc šova svētdienā ir milzīgs enerģijas lādiņš, tāda sajūta, ka varētu aiziet un vēlreiz novadīt raidījumu. Pirmdienas rītos gan vienmēr gribas ilgāk pagulēt nekā parasti.

Ja tu būtu žūrijā, tu būtu skarbais vai jaukais?

Es neprotu būt neobjektīvs – es saku, ko domāju. Pēc savas pieredzes varu teikt, ka jebkura kritika ir laba kritika, ja tā ir konstruktīva. Manuprāt, žūrija nedrīkst pateikt vienkārši: «Man nepatika.» Dalībnieki var justies slikti pēc dzirdētā, bet viņiem taču nākamajā nedēļā ir atkal jākāpj uz skatuves. Vajag tā, lai ģimene var uzlabot savu sniegumu pēc dzirdētā.

Kāds ir tavs novēlējums Latvijai 18. novembra svētkos?

Es droši vien nebūšu citādāks kā pārējie. Es novēlu, lai katrs, kuram ir iespēja šos svētkus pavadīt kopā ar savu ģimeni, tepat Latvijā, novērtē to, cik tas ir svarīgi. Es esmu ļoti patriotiski noskaņots cilvēks un uzskatu, ka tie ir svētki, kuros ģimenei ir jābūt kopā.

Nākamajā šova raidījumā viesosies diriģents Jānis Ozols un uzstāsies arī viņa vadītais koris «Maska». Skatieties nākamo raidījumu ar skanīgajām ģimenēm svētdien, 18.novembrī, 21:05 kanālā LNT!

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu