«Dalasa» iekļaus arī aktiera Lerija Hagmana nāvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Slavenās ziepju operas «Dallas» («Dalasa») scenārijs tiks pārveidots tā, lai tajā varētu atspoguļot 81 gada vecumā mirušā aktiera Lerija Hagmana nāvi.

Hagmans, kurš 80.gados iekaroja pasaules slavu ar alkatīgā naftas magnāta Dž.R. lomu,

nomira pēc ilgas cīņas ar vēzi.

Šogad viņš bija iesaistījies jaunākās «Dalasas» versijas uzņemšanā.

«Pagaidām uzņemta puse no «Dalasas» otrās sezonas, un šie skumjie jaunumi tiks ietverti seriāla sižetā,» paziņoja Lielbritānijas telekanāls «Channel 5».

Šā gada vasarā atjaunoja pasaulslaveno ziepju operu, ko pārtrauca pirms vairāk nekā 20 gadiem. Tajā

piedalās arī citi sākotnējie «Dalasas» aktieri, tostarp Patriks Dafijs un Linda Greja.

Greja, kura seriālā atveidoja Dž.R. sievu Sjū Elenu, bija līdzās Hagmanam viņa nāves brīdī. «Viņš iepriecināja katru, ko pazina. Viņš bija radošs, dāsns, jautrs, mīlošs un talantīgs. Man viņa neizmērojami pietrūks,» viņa teica.

«Dž.R. nebija jauks cilvēks. Viņš bija briesmīgs - pilnīgs pretstats Lerijam,» norādīja aktieris Kens Kerčevals, kurš «Dalasā» tēloja Klifu Bārnsu. «Tādas lomas vienmēr ir jautri spēlēt, un viņš to darīja lieliski. Lerijs bija patiešām neatkārtojams.»

Vēl viena «Dalasas» sākotnējā aktrise Viktorija Prinsipala stāstīja, ka Hagmans esot bijis «izcils cilvēks un aktieris». «Viņš ir neaizmirstams un neaizstājams miljoniem fanu visā pasaulē, kā arī mums, kam bija palaimējies viņu iepazīt un iemīlēt,» viņa sacīja.

No 1978. līdz 1991. gadam «Dalasa» bija viena no raidsabiedrības CBS populārākajām pārraidēm. Aprēķināts, ka to

skatījās aptuveni 300 miljoni cilvēku 57 valstīs.

Vēl šā gada augustā Hagmans klāstīja, ka nekad nevēloties doties pensijā. «Esmu gatavs filmēties «Dalasā» vēl 13 gadus,» viņš teica. «Tātad pēc tam man būs 94 gadi. Es negribu doties pensijā. Es, tā sakot, labprāt nomirtu uz skatuves. Es mīlu aktiermākslu, un man ir bijusi lieliska karjera.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu