Dziedošās ģimenes: žūrijai finālā jābūt īpaši objektīvai! (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jau šovakar, 9. decembrī, TV šovā «Dziedošās ģimenes» trīs finālisti cīnīsies par uzvaru un 5000 eiro naudas balvu. Finālisti – Baumaņu ģimene no Aizkraukles, Tihovsku ģimene no Ludzas un Pavlovsku ģimene no Rēzeknes – žūrijai vēl būt objektīvai, nevis likt vērtējumus, ņemot vērā personīgos favorītus.

Ģimenes skaidro, ka uztraukumu vairs neizjūt, jo jau tikušas ļoti tālu. Zane Pavlovska teic: «Gribējām tikt trijniekā – esam to paveikuši. Uztraukuma nav, vienkārši gribas ātrāk nodziedāt. Esam izvēlējušies dziesmu, ar kuru piedalījāmies atlasē.» Savukārt žūrijai un ģimenēm Zane vēl: «Žūrijai –

vērtēt priekšnesumus un dziedāšanu, nevis konkrētus cilvēkus,

tā, lai neparādās viņu personīgais viedoklis par to, kas patīk vai nepatīk pašiem. Bet ģimenēm – uzvarēt!»

Foto: TV3

Tikmēr Iveta no Baumaņu ģimenes sola pārsteigumus: «Uztraukums nav ne vairāk, ne mazāk kā parasti, bet būs pārsteigumi, kurus agrāk vēl neesam darījuši.» Par uzvaru Baumaņi vēl nedomā, un plāna, ko iesākt ar laimestu, vēl nav: «Par to domāsim pēc tam! Tiešām neticas, ka ir pagājuši jau trīs mēneši.» Arī Baumaņu Iveta žūrijai vēl to pašu, ko Zane Pavlovska: «Lai žūrija ir objektīva! Ģimenēm vēlu būt gandarītām par jebkuru iznākumu un nepazaudēt to, ko šajā laikā ir ieguvuši.»

Trešie finālisti ir Tihovsku ģimene no Ludzas, Dace stāsta: «Gribas skaisti nodziedāt. Godīgi sakot, nebijām cerējuši tikt tik tālu, uz katru raidījumu gājām kā uz pēdējo.

Viss, ko vēlamies, ir nedarīt kaunu sev un Ludzai.»

Uzvaras gadījumā Tihovsku ģimenes plāni nav mainījušies – viņi joprojām plāno laimestu ziedot Ludzas Romas katoļu baznīcai. Baznīcā nepieciešama jauna skaņu iekārta. Savukārt atlikušo naudu tērēs bērnu pilnveidošanai. «Žūrija ir kompetenta pret. Ne reizi neesam jutušies tā, ka kaut kas būtu nepamatoti pateikts. Novēlam žūrijai palikt objektīvai, savukārt ģimenēm – būt tikpat spēcīgām un radošām,» Dace teic sarunas noslēgumā.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu