«Ugunsgrēka» beigās atkal cieš Leons (130)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

20. decembra vakarā iemīļotā seriāla «Ugunsgrēks» skatītāji gaidīja pēdējo - astotās sezonas sēriju, lai uzzinātu, vai galvenais varonis Leons (Ģirts Ķesteris) radīs iespēju operācijai un atkal staigās. Saka, parasti jau pasakas beidzas laimīgi, taču arī šīs sezonas noslēgumā Leons piedzīvoja kārtējo likteņa triecienu.

Intrigas, kaislības un citi varoņu likteņi

Beidzamajā sērijā Elizabetes vīrs Cēzars mēnessērdzības lēkmē nozog no Leona istabas koferi ar naudu, kura domāta operācijai, un biļetes uz Šveici. Protams, Leons nesaprot, kā nauda varēja pazust, jo istabas durvis bija aizslēgtas. Leons krīt panikā un saprot, ka atkal attālinās no sapņa atsākt staigāt... Tikmēr Ramonai rodas aizdomas, ka naudu ir paņēmis viņas mīļākais, viesnīcas administrators Daniels. Cēzars un Lūcija cenšas restaurēt nakts notikumus. Ramona nejauši atrod koferi ar naudu...

Tā beidzas sērija, un uz jautājumu, vai Leons staigās, atbilde netiek sniegta - to zināsim februārī!

Leonam Elis vairs nespīd?

Seriāla pēdējā sezonas sērijā Ramona ar prieku pasaka Elizabetei, ka precas ar Leonu. Lai gan iepriekš Leons noraidīja viltnieces bildinājumu, sakot, ka nenovēl viņai visu mūžu vākt invalīdu, viņš vēlāk pārdomā. Tomēr pavīd cerība šīm kāzām izjukt, jo Zenta kaut ko zina par Ramonas sānsoļiem un cenšas to atklāt dakterim. Ramonai tomēr izdodas Zentu iebiedēt.

Foto: TV3.lv

Leonu neiznīcināt - deviņas kaķa dzīvības

Tā vien liekas, ka seriāla scenāristi cenšas visādi kaitēt Leonam, nežēlojot viņu dažādiem likteņa triecieniem, taču viesnīcas īpašnieks kā kaķis atkal jau nokrīt uz ķepām. Reiz jau presē izskanēja, ka Leona liktenis ir «Ekstrasensu cīņas» cienīgs, lai tā dalībnieki censtos atklāt šo nelaimju cēloni - noņemtu lāstu vai atbrīvotu no sliktās karmas. Patiesi, kā gan neveicas viņam mīlas frontē - viena mīļotā sajūk prātā, cita topošā sieva cieš negadījumā (uzsprāgst) pie altāra, vēl kāda iecerētā pati pakaras, un arī ar Elizabeti viss neiet gludi - galu galā viņa precējusies ar citu un arī bērns ir no cita...

Un kas skar veselību, vispār cepuri nost par šīm kaķa deviņām dzīvībām: aklums un tagad invaliditāte...

Tāpēc arī šoreiz šķiet, ka Leons izķepurosies un jaunā sezona sāksies ar raitu Leona soli pa trepēm vai sportisku skrējienu apkārt viesnīcai.

Komentāri (130)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu