Radio SWH 20.dzimšanas dienu svinēs 15.maijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no Radio SWH arhīva

Par tradīciju ir kļuvis atzīmēt Radio SWH lielās dzimšanas dienas balles ar vērienīgiem pasākumiem. Arī šogad 15.maijā Radio SWH rīkos grandiozas svinības, kur vakara gaitā uz koncertzāles «Palladium» skatuves uzstāsies ievērojamas mūzikas grupas un mākslinieki, informē «Radio SWH» pašreklāmas daļā.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem biļetes uz Radio SWH dzimšanas dienas pasākumu nebūs pārdošanā. Radio SWH klausītājiem dod iespēju iekļūt oranžajā ballītē, piedaloties konkursos un ētera aktivitātēs.

Pirmie ielūgumi tika izspēlēti jau martā, klausītājiem balsojot par Radio SWH vēsturisko dziesmu topu. Savukārt no 8.aprīļa līdz 3.maijam Radio SWH ēterā norisinās lielā jubilejas akcija «Āķis Lūpā!», kur jāatbild uz jautājumiem par Radio SWH, un katras dienas trīs uzvarētāji tiek pie ielūgumiem uz balli, kas solās būt viens no iespaidīgākajiem šī gada pasākumiem.

Pārsteigumi gaidāmi gan dzimšanas dienas svinību vakarā, gan arī radio ēterā. Jubilejas gadā Radio SWH iecerējis papildināt programmu arī ar jauniem raidījumiem. Jau nākamnedēļ Radio SWH ēterā atgriezīsies kāda no iepriekšējām Radio SWH personībām, bet kurš tas būs, sekojiet informācijai.

www.radioswh.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu