Ēdiens 15 minūtēs ar Džeimiju Oliveru (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pasaulslavenais pavārs Džeimijs Olivers ir gatavs pieņemt jaunu izaicinājumu – pagatavot baudāmus un interesantus ēdienus 15 minūtēs! Tas ir nākamais līmenis, uz kuru pāriet Džeimijs, un tiks ekonomēts laiks, lai pierādītu, ka 15 minūtēs var pagatavot lielisku maltīti visai ģimenei.

Pirms aptuveni diviem gadiem pie skatītājiem nonākušais šovs 30 minūtes ar Džeimiju Oliveru radīja īstu sensāciju. Nevienam nebija pārliecības un ticības, ka ir iespējams kaut ko pagatavot 30 minūšu laikā. Taču pavisam vienkāršās, soli pa solim atklātās receptes ātri vien kliedēja šaubas. Un tam noticēja daudzi, jo

Džeimija izdotā grāmata tika pārdota vairāk nekā 1,7 miljonos eksemplāru.

Tagad optimistiskais un ar patīkamu humoru apveltītais Džeimijs ir atgriezies ar 15 minūtēs pagatavojamiem ēdieniem, kas ir paredzēti darbdienām, 30 minūšu maltīti atstājot brīvdienām. Starp citu, Džeimijs ir izdevis arī grāmatu par 15 minūšu laikā pagatavojamajiem ēdieniem.

Padomi un garšu nianses

Pavasaris ir īstais laiks, kad pievērsties veselīgam un sabalansētam uzturam. Džeimijs šovā sniegs padomus, kā veidot savu produktu iepirkumu sarakstu. Tos pareizi izveidojot, var ne tikai pagatavot bagātīgu maltīti, bet arī iespējams samazināt nedēļas izdevumus. Viņš atklāj, kā lielveikalā neapjukt un iegādāties īstos produktus, lai tikpat veikli pagatavotu ēdienu un iepriecinātu visu ģimeni. 15 minūšu ēdienu pagatavošanā ir daudz iedvesmojošu un viegli īstenojamu ideju. Ja uzmanīgi sekosiet līdzi viņa stāstītajam, tad izdosies pagatavot garšīgus un barojošus ēdienus, kas satur ne vairāk kā 500–600 kaloriju. Kā zināms, Džeimijs sācis pievērst britu un amerikāņu uzmanību veselīgam uzturam. Tāpēc, liekot lietā visdažādākos trikus un padomus, Džeimijs pārsteigs gan ar Vidusjūras, gan Āzijas – taizemiešu, indiešu un ķīniešu mazkaloriju ēdieniem. Viņš variēs ar vistas, steika un makaronu ēdieniem, veidojot gan salātus, gan daudzveidīgākus un ar jaunām garšas niansēm bagātīgākus ēdienus. Pievēršoties virtuves lietām, Džeimijs izmantos plašu virtuves aprīkojumu – sulu spiedi, rīvi, tvaicēšanas katlu un citas ierīces, par kurām, iespējams, daudzi ir piemirsuši.

Vērojiet 15 minūtes ar Džeimiju Oliveru no 4.maija 11:10 kanālā TV6.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu