Regīna Devīte: Saraudināt ir viegli, bet radīt prieku grūti! (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Situāciju komēdija «Zentas brīvdienas» ir klāt! Jaunais seriāls stāsta par seriāla «UgunsGrēks» varoni Zentu Upīti, kura devusies vasaras atvaļinājumā pieskatīt savu radinieku māju. Kā pati aktrise jūtas šajā lomā, lasi intervijā.

Zentas lomas atveidotājai Regīnai Devītei nepatīk, ka seriāls tiek dēvēts par viņas seriālu, jo tur piedalās vēl daudzi lieliski aktieri, kas piešķir seriālam «Zentas brīvdienas» noskaņu.

«Gaidu pirmizrādi ar lielu sirds drebēšanu, jo ir vasara, visur notiek dažādi pasākumi un daudzi nemaz nezina, kad seriāls sākas. Daudzi zina, ka būs tāds seriāls, bet nezina, kad, un tas manī izraisa mazliet bažas, ja nu cilvēki palaiž garām,» aizdomājas Regīna.

Foto: TV3

Apvienot darbu Valmieras teātrī un filmēšanos seriālos «Zentas brīvdienas» un «UgunsGrēks» būs viegli, jo, kā

Regīna uzskata, ja grib, visu var izdarīt.

«Kamēr filmēšos «Zentas brīvdienās», mani nevarēs redzēt «UgunsGrēkā», jo tas nebūtu loģiski, Zentai esot atvaļinājumā paralēli strādāt viesnīcā. Teātrī man ir lieliski kolēģi, kas palīdz un palaiž uz Rīgu, ja ir nepieciešams,» priecājas Regīna.

Foto: TV3

«Nedomāju, ka cilvēkiem apniks Zenta, jo seriāls netiks rādīts katru vakaru.

Cilvēkiem Zenta patīk, jo ir amizanta, jocīga, parasta un tajā pašā laikā neparasta.

Turklāt viņa nevēl ļaunu, bet kā ļoti daudzi no mums sākumā dara un tad domā, viņa ir cilvēcīga,» savu tēlu raksturo Regīna.

Uz ielas Regīna izjūt pozitīvismu, cilvēki viņu atpazīst, smaida, sveicina, tas viss rada pozitīvismu palielina laimes sajūtu aktrises dzīvē.

«Prieks, ka Zentas tēls cilvēkiem rada prieku. Otru saraudināt ir viegli, bet radīt prieku grūti,» aizdomājas Regīna.

Foto: TV3
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu