«Radio Open 101» turpmāk raidīs kā «1. Biznesa Radio» (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @ansisklintsons

Pēdējā gada laikā nedienas ar darbinieku aiziešanu piedzīvojusī radiostacija «Radio Open 101» turpmāk raidīs kā «1. Biznesa Radio».

Kā informēja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) Informācijas centra vadītāja Sanita Blomniece, NEPLP šodien apstiprināja programmas nosaukuma maiņu SIA «Radio Trīs», kura turpmāk raidīs programmu ar nosaukumu «1. Biznesa Radio».

Kā ziņots, pēc īpašnieka un nosaukuma maiņas no «Radio 101» uz «Radio Open 101», darba gaitas šajā radio pameta dīdžeji Toms Grēviņš, Artis Volfs un Egons Reiters. Grēviņš savā blogā apgalvoja, ka dīdžeji nav saņēmuši atlīdzību par padarīto darbu jau kopš 2011.gada novembra.

Pēc tam darbu radiostacijā pameta daļa komandas - rīta programmas veidotāji Māris Žigats, Ilgvars Rukers, kā arī Dace Volfa, kuri radio mājaslapā ievietoja paziņojumu, ka jaunais īpašnieks nespēj pildīt savas saistības un vienošanos pret darbiniekiem.

«Radio 101» izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko. Viņš «Radio 101» iegādājās 2013.gada 30.aprīlī notikušajā izsolē, kuru rīkoja likvidējamās «Latvijas Krājbankas» («Krājbankas») administrators SIA «KPMG Baltics». Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, bet Ņikitenko piedāvājis cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi sākumcenu. Precīza darījuma summa gan netiek atklāta.

Izsolē pārdotas «Radio 101» juridiskās īpašnieces SIA «TeleMedia centrs» un tās meitasuzņēmumu SIA «Radio Trīs» un SIA «Radio Zemgale» kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī «Krājbankas» prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu