Pans Kleksis pamet «Radio SWH» ēteru (87)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

No septembra radio «Radio SWH» ēterā rītos vairs nebūs dzirdams Pans Kleksis, kas ik darbadienas rītu analizēja politiskos notikumus un kritizēja politisko eliti valstī. Par to mikroblogošanas vietnē «Twitter» šodien paziņoja Pana Klekša atveidotājs Māris Zanders.

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» pavēstīja AS «Radio SWH» Mārketinga un pašreklāmas daļas vadītāja Inita Pelse, šāds lēmums pieņemts, jo rīta izklaides raidījumam šis tēls kļuvis par smagu. Taču «Radio SWH» paliekot Zandera pēcpusdienu raidījumi - «Māris Zanders un Andris Ameriks - Par aktuālo Rīgā», «Zanders mēra laikā», «Kurss».

Savukārt Zanders biznesa portālam «Nozare.lv» teica, ka viņam esot pateikta cita versija, kādēļ nolemts atteikties no Pana Klekša. Tas esot saistīts ar finansējumu, ko radio vairs nevarot atļauties.

Viņš arī pauda izbrīnu, ka septiņus gadus Pans Kleksis radio ēterā nav bijis par smagu, bet tagad pēkšņi tāds ir kļuvis.

Zanders piebilda, ka nopietni apsver iespēju atteikties no vakara raidījumiem, jo rīta raidījumā Pana Klekša tēlā bija varējis visbrīvāk paust savu vērtējumu valstī notiekošajiem procesiem. «Neatkarīgi no tā, kādi bija pēcpusdienas raidījumu viesi, no rīta es biju brīvs,» uzsvēra Zanders.

Kā piebilda Zanders, veids, ka par atteikšanos no raidījuma ar nākamo mēnesi paziņo iepriekšējā mēneša trīsdesmitajā datumā, nav pieņemams.

Kā pārliecinājās «Nozare.lv», lēmums par atteikšanos no Pana Klekša, iespējams, pieņemts nesen. Joprojām «Radio SWH» mājaslapā radio programmā darbdienās plkst.10.30 ir ieraksts «Studijā Pans Kleksis».

Komentāri (87)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu