Aktualitātes un izmaiņas «Radio SWH» darbībā jubilejas gadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

No šodienas «Radio SWH» ēterā skanēs jauni raidījumi un džingli, informēja AS «Radio SWH» pašreklāmas daļa. Kā norādīts šodien izplatītajā paziņojumā medijiem, sabiedrība un arī radio auditorija un tās paradumi mainās, tāpēc šajā jomā «Radio SWH» ir vairākas ieceres, kas tiks īstenotas drīzumā.

Tiks turpinātas pārmaiņas rīta programmā «Andra Freidenfelda rīta svīta». Rudens sezonā klausītājiem tiks piedāvāti jauni un atgriezīsies iepriekš jau skanējuši raidījumi, kurus vadīs Latvijā pazīstami cilvēki, piemēram, raidījums «Studijā prezidents», Gustava Terzena personību vakari «Dzīvās vakariņas», Ainara Mielava mūzikas stila raidījums «AM frekvences», Māra Oltes un Jāņa Kļaviņa vides un dzīvesstila raidījums «Zaļais stūris» un Kaspara Breidaka un Valda Sila nedēļas šovs «Svētdienas bole».

Turklāt no šodienas citādāk sāk skanēt visi «Radio SWH» galvenie džingli.

Kā ziņots, no septembra radio «Radio SWH» ēterā rītos vairs nebūs dzirdams Pans Kleksis, kas ik darbdienas rītu analizēja politiskos notikumus un kritizēja politisko eliti valstī. Par to mikroblogošanas vietnē «Tvitter» paziņoja Pana Klekša atveidotājs Māris Zanders.

Kā skaidro «Radio SWH», pašlaik rīta programma «Andra Freidenfelda rīta svīta» tiek mainīta un uzlabota, tādēļ tika nolemts atteikties no Pana Klekša kā tēla, kas ienāca «Radio SWH» pirms septiņiem gadiem. Taču esot nolemts saglabāt «Dienas jautājumu» un Zanderu kā žurnālistu.

«Viņa analītiskā ekvilibristika vislabāk izpaužas garākos vakara raidījumos, kurus vēlamies saglabāt arī turpmāk. Esam pārliecināti, ka mūsu sadarbība ar Zanderu var turpināties viņa autorraidījumu ietvaros,» skaidro AS «Radio SWH» Mārketinga un pašreklāmas daļas vadītāja Inita Pelse.

Viņa noliedza publiskajā telpā izskanējušos minējumus, ka Zandera atveidotais Pans Kleksis no ētera izņemts politiskā spiediena dēļ. Ja radio tādam pakļautos, šis personāžs no ētera tiktu izņemts krietni senāk, piemēram, pirms jebkurām citām vēlēšanām, jo Pana Klekša komentāri vienmēr bijuši asi un provokatīvi. Pana Klekša tēla nomaiņa ēterā esot saistīta tikai un vienīgi ar rīta programmas uzlabošanu un modifikāciju.

Līdz ar esošajiem raidījumiem ēteru bagātina jauni raidījumi:

- «Studijā prezidents»,

- Gustava Terzena personību vakari «Dzīvās vakariņas»,

- Ainara Mielava mūzikas stila raidījums «AM frekvences»,

- Māra Oltes un Jāņa Kļaviņa vides un dzīvesstila raidījums «Zaļais stūris»,

- Kaspara Breidaka un Valda Sila nedēļas šovs «Svētdienas bole».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu