Fotoreportāža: Radio «SWH» industriālais pikniks (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Viena no populārākajām un tautā iemīļotākajām radiostacijām, radio «SWH», 5. septembrī pārcēlās uz jaunām, skaistām, gaišām telpām ganību Dambī. Radiostacija jaunajā mājvietā plāno veidot «SWH» biznesa centru. Radio direktors Jānis Šipkēvics ar lepnumu viesus izvadāja pa jaunajām telpām, izrādot ikvienu stūrīti. «Jaunās telpas parāda, ka radio attīstās, iet uz priekšu. Pie mums ir atgriezušies arī kādreizējie ētera cilvēki - Gustavs Terzens, Ainars Mielavs un Māris Olte. Svētdienās ir jauns raidījums «Svētdienas bole», kur uz visiem nedēļas notikumiem atskatāmies ar humora un ironijas devu,» skaidro Jānis Šipkēvics.

Radiostacija «SWH» nesen nosvinēja divdesmito pastāvēšanas jubileju un šonedēļ ar vērienu rīkoja jaunus svētkus. Kā novēroja TVNET, jaunās telpas ir plašākas nekā vecajā studijā, un jaunais iekārtojums liks ikvienam ētera cilvēkam doties uz darbu ar jaunām emocijām, svaigumu sirdī un ideju pārpilnību prātā.

Šipkēvics sola, ka radiostacija neapstāsies pie jaunumu klāsta un pārsteigs klausītājus ar jauniem raidījumiem, kurus veidos sabiedrībā pazīstamas personas.

«Viesiem bija lieliska iespēja dzirdēt radio «SWH» džinglu nepilnā stundā, nevis kā ierasts, tikai apaļā stundā, tā nenotiek katru dienu,» par piknika unikalitāti stāsta Šipkevics.

Ciemiņiem bija iespēja doties pagalmā un izklaidēties industriālajā piknikā. Piknikā ikviens tika pabarots ar cūkgaļas un vistas šašliku, kā arī ar īstu uzbeku plovu.

Lai viesiem būtu jautrs vakars, uz īpašās svētku skatuves kāpa grupas «Coolmans report», «PER» un «Futura fashion project».

Veiksmi radiostacijai «SWH» jaunajās telpās!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu