«Radio Open 101» pārtaps par «1.biznesa Radio» (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/radio101

Piektdien, 13.septembrī, ar jaunu satura piedāvājumu ēterā sāks skanēt «1. biznesa radio», biznesa portālu «Nozare.LV» informēja radio biroja vadītāja Sintija Jankovska.

Radio nodrošinās regulārus ziņu izlaidumus četras reizes stundā, kā arī dinamiskus autorraidījumus par dažādiem ekonomikas jautājumiem. «1. biznesa radio» būs adresēts galvenokārt ekonomiski aktīviem cilvēkiem, kas grib būt informēti par ekonomikas nozares jaunumiem. Radio būs dzirdams Rīgā, Liepājā un lielākajā daļā Vidzemes.

«1. biznesa radio» koncepcijas pamatā ir ziņu ātrums, kā arī pozitīvā informācija.

Lai uzņēmējus un citus ekonomikas procesos ieinteresētus klausītājus nodrošinātu ar aktuālāko informāciju, jaunā raidstacija piedāvās ziņu izlaidumus ik pēc 15 minūtēm, aptverot aktualitātes Latvijā un pasaulē, finanšu un biznesa pasaules jaunumus, laika ziņas. Rīta blokā tiks piedāvāti arī rīta laikrakstu apskati.

Pārējā dienas programmā klausītājiem tiks piedāvāti dažādi tematiskie raidījumi. Reizi nedēļā skanēs raidījums «Bizness un likums», piedāvājot dažādu ar jurisprudenci uzņēmējdarbībā saistītu jautājumu apskatu. Katru dienu tiks izvēlēta viena aktuālā dienas tēma, ko kopā ar vadītājiem ēterā analizēs un komentēs eksperti.

Raidījumā «Finanšu gids» ikviens varēs iegūt zināšanas un informāciju par ekonomikas pamatiem un iespējām uzsākt jaunu uzņēmējdarbību. Citas tematiskās ievirzes programmā veidos arī nekustamā īpašuma tirgus apskats, auto nozares jautājumi, biznesa etiķete, tehnoloģijas un citi.

«1. biznesa radio» direktore Ērika Sadovska uzsver: «Mūsu mērķis ir jauna veida satura piedāvājums Latvijas mediju vidē - dinamiska un iedvesmojoša informācija gan uzņēmējiem ar vairāku gadu desmitu stāžu, gan tiem, kas tikai domā par sava biznesa veidošanu. Lēmumi uzņēmējdarbībā un finanšu jomā dažkārt ir jāpieņem zibenīgi, bet, lai tas būtu iespējams, cilvēkam ir jābūt visaktuālākajai informācijai un bāzes zināšanām. Tas būs mūsu piedāvājums.»

«1. biznesa radio» būs dzirdams Rīgā (FM 101,0), Limbažos (FM 103,0), Cēsīs (FM 104,7), Valmierā (103,4), Smiltenē (FM 103,1) un Liepājā (FM 103,1). Raidstacijas īpašnieks ir SIA «Bizness radio». Kā liecina «Firmas.lv» informācija, tā ir kādreizējā SIA «Radio trīs», kas dibināta 1994.gadā. SIA «Bizness radio» īpašnieki ir Krievijas pilsoņi Vitālijs un Oksana Ņikitenko. O.Ņikitenko pieder 69,44% kapitāla daļu, bet V.Nikitenko - 30,56%.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu