Imunitāti «Dziedošajās ģimenēs» iegūst Aizgaļi (42)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Dziedošo ģimeņu» atklāšanas reizē skatītāji varēja ieraudzīt desmit to ģimeņu sagatavotos priekšnesumus, kuras vasarā izturējušas atlases. Tapa skaidrs, ka tālāk par piecgades dziedātāju ģimenes titulu cīnīsies Aizgaļu, Milleru-Balandīnu un Reiņu ģimene. Šodien cīņa turpinās un tām pievienojas septiņas dziedošās ģimenes no iepriekšējo gadu šoviem: Uškāni, Eriņi, Baumaņi, Riči, Liepiņi, Ņikonovi un Laicāni.

Šajā gadā šova noteikumi ir mainīti, jo tiks meklēta piecgades dziedošākā ģimene - tas nozīmē, ka savā starpā sacentīsies arī iepriekšējo gadu ģimenes. Starp desmit šīs sezonas dziedošajām ģimenēm tiks izvēlētas tikai trīs, kuras varēs turpināt piedalīties šovā un priecēs skatītājus arī 13.oktobrī. Tomēr noteikumi ir negrozāmi: sākot ar trešo tikšanās reizi, kas gaidāma 20.oktobrī, raidījums katru svētdienu būs jāatstāj vienai ģimenei.

To, kuras ģimenes tiks tālāk, izlems skatītāju un žūrijas balsojums. Galvenā balva - 5000 eiro.

Raidījumā ģimenes vērtēja aktrise Katrīne Pasternaka, mūziķis Normunds Jakušonoks un modes un stila eksperte un raidījuma vadītāja Gundega Skudriņa.

Aizgaļu trio dziedāja sirsnīgo Raimonda Paula dziesmu ar Aspazijas vārdiem - «Aicinājums». Žūrija šo priekšnesumu novērtēja ar 30 punktiem.

Eriņu ģimene bija izvēlējusies pašu sacerētu skaņdarbu «Atsagrīzt» jeb «Atgriezties», par kuru saņēma 30 punktus.

Milleru-Balandīnu ģimene arī dziedāja pašu radītu dziesmu «Sapņotājs». Un jau atkal žūrija priekšnesumu novērtēja ar 30 punktiem.

Liepiņu ģimene uzstājās ar atraktīvo «Precē mani, čigānzēn», kuru žūrija novērtēja ar 29 punktiem.

Riču ģimene publiku pārsteidza ar «Lucha por su dinero», kas žūriju savaldzināja, aicinot ielikt 31 punktu.

Ņikonovi dziedāja gruzīnu dziesmu «Papeles». Žūrija priekšnesumu novērtēja ar 28 punktiem.

Reiņu ģimene sevi pieteica ar R. Eilanda «Mazajām sirsniņām». Meitenes no žūrijas saņēma 25 punktus.

Uškāni šova studiju pieskandināja ar latgaliešu tautas ziņģi «Vokors īt». Ģimene saņēma 30 punktus.

Laicāni izvēlējās dziesmu «Dzeltenās kurpes», par kuru saņēma 27 punktus.

Baumaņi konkursu nobeidza ar «Iļģu» dziesmu «Šķērsu dienu saule tek» indiešu mantras apdarē. Žūrija šo priekšnesumu novērtēja ar 33 punktiem.

Pēc žūrijas un skatītāju balsojuma visaugstāko vērtējumu ieguva Aizgaļu ģimene, līdz ar to viņus nevarēs izbalsot nākamajā raidījumā, kad šovu atstās jau divas ģimenes.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu