LTV Vecgada programmas scenārija autors būs Ēriks Niedra (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) Vecgada programmas scenārija autors būs Ēriks Niedra, liecina televīzijas sniegtā informācija.

Pirms gada sabiedriskās televīzijas jaungada nakts šovs «Blaumaņa gadumijas mistērija» izraisīja kritiku skatītāju vidū un arī televīzija to atzina par nepilnīgu, lai gan vienlaicīgi komentēja, ka gaumes ir dažādas.

Šogad televīzija aicinājusi skatītājus līdzdarboties programmas veidošanā. LTV aicina skatītājus balsot par katras desmitgades mīļākajām dziesmām televīzijas mājas lapā un preses izdevumu anketās līdz 24.novembrim. Iepriekš eksperti, izvērtējot LTV skanējušās dziesmas no 1954. līdz 2013. gadam, ir noteikuši katras desmitgades leģendārāko dziesmu izlasi.

Televīzijas pārstāve Laura Brokāne norāda, ka LTV skatītājiem ir iespēja ne tikai izvēlēties savu katras desmitgades iecienītāko dziesmu, bet arī vienlaicīgi noteikt Vecgada vakara muzikālo programmu.

Brokāne informēja, ka LTV Vecgada programmas režisors - inscenētājs būs Arvīds Babris, muzikālais producents Juris Vaivods, bet konsultante Daiga Mazvērsīte, savukārt scenārija autors būs Ēriks Niedra, bet scenogrāfe Maija Jansone.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu