Šovā «Dziedošās ģimenes» atgriežas Riči (65)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Mārtiņdienas koncertā ģimenes cīnījās par iespēju atgriezties šovā. Jebkura no sešām ģimenēm šovakar varēja pretendēt uz iespēju atgriezties šovā. Pēc skatītāju balsojuma tapa skaidrs, ka spēli turpinās karstasinīgā Riču ģimene.

Sestajā raidījumā visas ģimenes dziedāja patriotiskas noskaņas dziesmas. Raidījumā ģimenes vērtēja aktrise Katrīne Pasternaka, grupas «Dzelzs vilks» solists Juris Kaukulis un mūziķis Lauris Reiniks.

Liepiņu ģimene uzstājās ar dziesmu, kas skanējusi arī no Dziesmu svētku estrādes, - «Aizej, lietiņ», kuru žūrija novērtēja ar 33 punktiem.

Reiņu ģimene sevi pieteica ar Imanta Kalniņa jestro dziesmu «Par to atgadījumu ar Džordāno Bruno». Meitenes no žūrijas saņēma 25 punktus.

Uškāni šova studiju pieskandināja ar tautasdziesmu «Reita rosa». Ģimene saņēma 30 punktus.

Uškānu ģimene
Uškānu ģimene Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Laicāni izvēlējās grupas «Astronaut» solistes Māras Upmanes-Holšteinas sacerēto dziesmu «Lakstīgalas», par kuru saņēma 28 punktus.

Milleru-Balandīnu ģimene arī dziedāja pašu radītu dziesmu «Ir laiks!». Un jau atkal žūrija priekšnesumu novērtēja ar 30 punktiem.

Riču ģimene publiku pārsteidza ar dziesmu «Caruso», kas žūriju savaldzināja, aicinot ielikt 32 punktus.

Raidījumā uzstājās arī pārējās ģimenes, šoreiz viesu statusā.

Baumaņi uzstājās ar «Coldplay» dziesmu «Clocks», Ņikonovi dziedāja «Margrietiņu laukus», Eriņu ģimene bija izvēlējusies grupas «Jauns mēness» dziesmu «Piekūns skrien debesīs», bet Aizgaļu trio dziedāja «Pērkona» «Pie baltas lapas». Visus priekšnesumus žūrija novērtēja ar 30 punktiem.

Žūrijas visaugstāko vērtējumu ieguva Liepiņu un Riču ģimene. Pēc skatītāju balsojuma tapa skaidrs, ka šovā atgriežas Riči, kuri pagājušā šova raidījumā tika izbalsoti.

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu