«Dziedošo ģimeņu» finālā neiekļūst Eriņu ģimene (69)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Pirmās adventes vakarā šovā «Dziedošās ģimenes» norisinājās pusfināls. Skatītāji un žūrija lēma, ka šovu šonedēļ jāpamet Eriņu ģimenei, līdz ar to viņi nestartēs šova piecgades finālā jau nākamajā svētdienā.

Šoreiz ģimenes vērtēja aktrise Katrīne Pasternaka, aktieris un mūziķis Lauris Reiniks un aktieris un TV vadītājs Māris Grigalis.

Katra ģimene dziedāja divas dziesmas, vienu no tām kopā ar kādu no Latvijā pazīstamiem mūziķiem.

Eriņu ģimene no Dricāniem pirmo dziesmu dziedāja kopā ar «Dzelzs vilka» līderi Juri Kaukuli. Tā bija «Pūti, pūti» no grupas «Dzelzs vilks» repertuāra. Žūrijai patika priekšnesums, un to novērtēja ar 29 punktiem. Kā otro dziesmu Eriņi izvēlējās dziedāt «Piekūns skrien debesīs», par kuru saņēma tieši tādu pašu vērtējumu no žūrijas kā par pirmo dziesmu. Kopā ģimene saņēma 58 punktus!

Normunds Jakušonoks tika uzaicināts kā viesmākslinieks Aizgaļu ģimenes priekšnesumā - dziesmai «Kurvis». Izpildījums tika novērtēts ar 30 punktiem. Otra dziesma ģimenei bija romantiskais «Aicinājums». Kopā ģimene saņēma 60 punktus!

Baumaņu ģimene nodziedāja «Pa paralēli». Ar ģimeni kopā uz skatuves kāpa Andris Ērglis. Žūrija piešķīra 30 punktus. Otro Baumaņi dziedāja latviešu tautasdziesmas «Šķērsu dienu saule teka» un indiešu mantras apvienojumu. Kopā ģimene saņēma 60 punktus!

Beidzamie uzstājās brāļi Riči ar «Operas spoku» un kopā ar operdziedātāju Ilonu Bageli. Arī viņiem žūrija deva lielāko punktu skaitu - 30. Kā pēdējā dziesma šovā atskanēja «Lucha por su dinero». Kopā ģimene saņēma 60 punktus!

Pēc skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma tapa zināms, ka finālā nestartēs Eriņu ģimene.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu