Saimniekšova ceļojumā: bildinājums, strīdi un grūtniecība (79)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šova «Saimnieks meklē sievu» otrās sezonas noslēgumā katrs saimnieks devās ar savu izvēlēto otro pusīti ceļojumā, lai noskaidrotu, vai šis cilvēks ir īstais vai tomēr nav un katram savs ceļš ejams. Iespējams, ka šovā būs tomēr izveidojies viens laimīgs pāris, bet pārējie pēc ceļojuma saprata, ka kopdzīvi sākt neizdosies. Vislielākais pārsteigums saistāms ar šova dalībnieci Magoni, kas atzina, ka ir bērniņa gaidībās!

Šova «Saimnieks meklē sievu» dalībnieki izlozēja dažādus ceļojumus: Ingus ar Agnesi un Mārtiņš ar Sabīni devās uz Lietuvu; Dagnis, Inese, Magone un Ventis devās kruīza ceļojumā, bet Jānis un Ingūna uz Azerbaidžānu. Visiem ceļojums bija izdevies, un šajā laikā bija iespēja iepazīt otru cilvēku tuvāk.

Vislielākā saskaņa starp saimniekšova pāriem izrādījās moteļa īpašniekam Dagnim un zirgkopei Inesei. Lai gan abu attiecības veidojas lēni un kautrīgi,

jūtams, ka abu simpātijas ir patiesas.

Abi sola arī turpināt viens otru iepazīt un cer, ka attiecībām ir nākotne!

Foto: Ekrānšāviņš

Diemžēl citi saimniekšova pāri atzina, ka šoreiz nebūs atrasta otrā pusīte, un pēc ceļojuma katrs devās savā virzienā.

Viskaislīgākie notikumi jau no paša šova sākuma notika ar daiļā dzimuma pārstāvi Magoni Burku, kura beigās izvēlējas guļbūvju meistaru Venti. Sākumā abiem attiecības šķita saskanīgas, bet ceļojumā atklājās Venta slēptā daba - bieža aizkaitināmība, nepamatotas dusmas un nepacietība. Un tomēr Ventis šajā Vidusjūras kruīza ceļojumā visiem par pārsteigumu publiski bildina Magoni,

uz ko viņa atbild: «Pagaidām jā!»

Tomēr tālāk ceļojuma laikā saimniece vairās vilkt pirkstā gredzenu, par ko līgavainis ir ļoti pikts un jūtas aizvainots.

Foto: Ekrānšāviņš

Šobrīd Magone arī apstiprina, ka ir otrā bērniņa gaidībās - viņa jau audzina četrus gadus veco dēlēnu Robertu.

Bērniņš ieņemts Vidusjūras kruīza laikā,

kurā Magone pēc liktenīgās izvēles devās kopā ar Venti. Diemžēl abu attiecības šobrīd ir izjukušas un Magonei visdrīzāk bērnu nāksies audzināt vienai. Kā atklāj dalībniece, Ventis neticējis, ka bērns ir viņa.

Kā risināsies tālāk notikumi, skaties pēdējā sērijā, 20.12.


Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu