Realitātes šovā «Mans resnais stāsts» līs sviedri un asaras (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ik gadu 1.janvārī cilvēki izvirza sev jaunus mērķus, kurus vēlas realizēt. Ja līdz šim apņemšanās, nomest tauku jostiņu likusies neiespējamā misija, tad, ticiet vai ne, bet realitātes šovs «Mans resnais stāsts» pierādīs pretējo. Līs sviedri un asaras. Skatieties realitātes šovu «Mans resnais stāsts», sākot ar 6.janvāri, no pirmdienas līdz ceturtdienai 21:00.

Jaunais Kanāla 2 realitātes šovs «Mans resnais stāsts» (I Used to Be Fat) ir par pusaudžiem, kurus nomoka liekā svara problēmas un kuri ar diētu un vingrinājumu palīdzību panāk ievērojamu svara samazināšanos. Katrā epizodē ir stāsts par vienu pusaudzi, kuram tiek piešķirts personīgais treneris. Treneris palīdz pusaudzim izveidot veselīgākus ēšanas paradumus un apgūt vērtīgus vingrinājumus, ko izpildīt nākamajos mēnešos, kā arī sniedz emocionālu atbalstu. Šovs «Mans resnais stāsts» seko līdzi pusaudžu cīņai ar savu lieko svaru, arī veiksmēm un neveiksmēm.

Pirmajā epizodē šovs tuvāk iepazīstinās ar meiteni Gabrielu. Pirmo reizi sava liekā svara problēmas Gabriela apjauta jau 1.klasē, kad puikas viņu ķircināja, no tā brīža ir kļuvis tikai sliktāk. Par ēdienu Gabriela domā nepārtraukti, viņa ir zaudējusi kontroli pār saviem ēšanas paradumiem un nav spējusi ievērot nevienu diētu.

Gabrielas svars ir kļuvis par īstu pārbaudījumu attiecībās starp Gabrielu un viņas mammu,

un meitene saprot, ka viņai nepieciešama palīdzība. Gabriela atzīst, ka nekad nav jutusies tieva vai kaut vai normāla, un šaubās, vai kādreiz tā vispār jutīsies. Vai Gabrielai izdosies nomest lieko svaru?

Foto: Ekrānšāviņš

Katras šova «Mans resnais stāsts» sērijas noslēgumā tiks parādīti pusaudži dažus mēnešus pēc dalības šovā. Kanāla 2 skatītāji varēs ieraudzīs, kā viņi izskatās tagad - vai saglabājies nomestais svars vai tieši pretēji, ar uzviju atgriezies, kā arī varēs uzzināt, ko par pusaudžu izskatu saka viņu tuvinieki, draugi un radinieki.

Šovs «Mans resnais stāsts» no 6.janvāra Kanālā 2.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu