«Paradīzes pludmale»: pikants šovs jauniešiem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Greznā viesnīcā Meksikā satiksies bezrūpīgi un seksīgi amerikāņu jaunieši, kuru mērķis būs iekarot pretējā dzimuma sirdis un arī izcīnīt palikšanu viesnīcā. Amerikāņi Kanāla 2 šovā ļausies emocijām visā to krāšņumā, un būs gaidāmi gan kaislīgi skūpsti, gan pamatīgi strīdi. Tas viss notiks paradīzes nostūrī Akapulko, kur ir uzņemta arī viena no Džeimsa Bonda filmām.

Sekojiet līdzi amerikāņiem!

Vēl nesen Kanālā 2 ikviens varēja sekot līdzi realitātes šovam «Paradīzes pludmale: brīvdienas Meksikā». Tagad skatītājiem tiek piedāvāts ieraudzīt atklātas un pikantas jauniešu izdarības «Paradīzes pludmale: brīvdienas Akapulko», kurā piedalās sirdī brīvi un bezrūpīgi jaunieši no ASV, un viņu galvenais uzdevums ir izturēt šovā pēc iespējas ilgāk. Jaunieši visi kopā dzīvo luksusa viesnīcā un izbauda visas kūrorta sniegtās priekšrocības pasakainā villā Meksikā. Uzdevums šķiet vienkāršāks par vienkāršu! Turklāt

par to ir iespēja saņemt vienu miljonu dolāru.

Taču ceļš uz paradīzi nav rožains, proti, drāma, nodevība, sekss, intrigas un vēl vairāk intrigu pielīdzina cīņu par miljonu ellei. Vājākais no šova dalībniekiem ik nedēļu no šova izstājas, un viņa vietā nāk jauns. Cīņa ir emocionāla, asa un nežēlīga.

Kur atrodas luksusa apartamenti?

Kāda interneta portāla žurnāliste ir paspējusi izpētīt noslēpumaino šova «Paradīzes pludmale: brīvdienas Akapulko» norises vietu un atklāt, kur tā atrodas un kam tā pieder. Paradīzes viesnīca atrodas Meksikas pilsētā Akapulko. Viesnīca sākotnēji bija parasta māja, kas saucās Casa Arabesque, un tā piederēja itāļu baronam Enriko di Portanova. Mājas īpašnieks ļāva tajā apmesties bagātiem un slaveniem cilvēkiem, līdz pienāca laiks, kad barons no mājas izvācās un tā nonāca citu cilvēku īpašumā. Tagad viesnīca ir nodēvēta par Villa Arabesque un to ir iecienījuši daudzi tūristi, kuri ne tikai dodas turp atpūsties, bet arī izmanto izdevību apprecēties īpaši skaistajā pludmalē.

Paradīzes nostūrī uzņemta Džeimsa Bonda filma

Interesanti uzzināt, ka luksusa paradīzes nostūri ir iecienījuši ne tikai atpūtnieki, bet reiz uz to bija devušies arī Džeimsa Bonda filmas «Tiesības nogalināt» veidotāji. Filmā iespējams ieraudzīt viesnīcas atrašanās vietu un izskatu pirms vairāk nekā 11 gadiem. Daudzas viesnīcas ērtības šo gadu laikā ir krietni palielinājušās; šobrīd papildus daudzajām istabām viesnīcā ir pieejami arī trīs baseini, terase uz jumta, trenažieru zāle, tenisa korts, teātris, deju klubs, āra lifts, kas pārvietojas dažādos virzienos, un vēl daudz kas cits.

Šovs no 22.janvāra 20:00 darbdienās Kanālā 2!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu