«Ugunsgrēka» 11. sezona: Ramona - donore; Edija iespējamā nāve... (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu mīlētākā seriāla «Ugunsgrēks» 10.sezona noslēdzās ar diviem nozīmīgiem jautājumiem – kurš tika sašauts viesnīcā un vai donors Gunāra un Signes dēlam tika atrasts? Lūk, jau pirmajā sezonas sērijā tika noskaidrotas atbildes!

Jau seriāla sākumā top skaidrs, ka Gunāra un Signes dēlēnam ir atrasts donors un šobrīd norit jau transplantācijas operācija. Pēc Mildas vārdiem skatītājiem tiek atklāts, ka donors bijusi Janča vecmāmiņa - Ramona. Lai arī neviens netika gaidījis šādu rīcību,

Ramona analīzes saderībai nodevusi slepus un top par puisēna aknu donoru.

Vai Ramona izdzīvos, nav zināms, bet operācija norisināsies bērniņam veiksmīgi.

Nākamais pavērsiens sērijā ir kāda «E. Āboliņa» nāve, par kuru Mildai paziņo viņas draugs, izvadītājs Antons. Milda šo vēsti saista ar Edija nāvi un sēru vēsti pastāsta Zentai. Tāpat par to uzzina arī Jezups, kurš dodas to pavēstīt Ieviņai.

Protams, Ieviņai tas ir trieciens un viņa zaudē samaņu.

Sērijas beigās mīkla atrisinās un top skaidrs, kāpēc Āboliņi nepārdzīvoja par Edija nāvi. Ieviņas istabā ienāk Edijs - sveiks un vesels! Visticamāk, Ieviņai tā liksies halucinācija.

Par jauno seriāla sezonu vairāk atklāj scenārija autore Gunta Kalniņa: «Es kā scenārija autore ļoti ceru, ka izdevās pārsteigt un iepriecināt skatītājus arī jaunajā sezonā. «Ugunsgrēka» varoņus gaida daudzi pārsteigumi un negaidīti sižeta pagriezieni!"

Ieradīsies jauna varone

Šajā sezonā nākamajā sērijā ieradīsies jauna varone Sabīne Zivtiņa, kuras lomā iejutīsies Valmieras Drāmas teātra aktrise Māra Mennika. Sabīne atstāj tiešas, enerģiskas un vienkāršas meitenes no laukiem iespaidu. Reizēm viņa izklausās pat mazliet vulgāra, bet visiem ir skaidrs, ka Sabīnes izteiktie salīdzinājumi nāk no sirds un viņa nevienu nevēlas aizvainot. Lai gan Sabīne izraisa simpātijas, tomēr neviens viņu neņem nopietni. Kādi piedzīvojumi sāksies «Ugunsgrēkā» līdz ar Sabīnes parādīšanos?

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu