Skandalozs realitātes šovs par īstām kāzām (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spilgtais šovs «Četras kāzas» guvis sekmes dažādās pasaules valstīs. Tagad šā televīzijas projekta krievu versija tiek piedāvāta arī REN TV Baltija skatītājiem. Katrā raidījumā: četras ambiciozas līgavas, četras lieliskas ceremonijas, četri neticami scenāriji katras meitenes svarīgākajā dzīves notikumā – kāzās!

Labākais pāris balvā saņems romantisku kāzu ceļojumu, par kādu uzdrīkstējies tikai sapņot. Meitenes pašas novērtēs cita citu pēc četriem kritērijiem – banketa ēdienkarte, kāzu kleita, svētku noformējums, valdošā atmosfēra. Kopējais rezultāts noteiks projekta uzvarētāju.

«Četras kāzas» - tā ir raksturu, gaumju,vēlmju un fantāziju cīņa. Katra varone centīsies iespējami vispusīgi atklāt savu potenciālu un darīs visu iespējamo un neiespējamo, lai uzvarētu.

Un nav svarīgi, cik izmaksās kāzas, vai tas būs bankets glamūra stilā, pikniks dabā vai pat hipsteru rituāls.

Pats galvenais - spēja radīt svētku atmosfēru, pārsteigt, noskaņot pretinieces sev labvēlīgi. Skatītāji varēs pabūt četrās dažādās kāzās, piedzīvot jautru svētku atmosfēru un spilgtas emocijas. Šova dinamika apbur un liek dzīvot līdzi dalībniecēm no pašas pirmās raidījuma minūtes.

Foto: publicitātes

Eksperti skaistuma, stila un psiholoģijas jomās neatstāja jauno šovu bez uzmanības.

Vlads Lisovecs, slavens krievu stilists, dizainers un televīzijas raidījumu vadītājs: «Sāncensība ir pastāvējusi vienmēr. Tā ir raksturīga gan vīriešiem, gan sievietēm. Cilvēkiem piemīt arī dabīga vēlme pēc slavas, kaut gan tajā atzīstas ne visi. Daudziem būs interesanti skatīties «Četras kāzas», un daudziem būs interesanti tajās piedalīties! Lai arī ko eksperti runātu par modes vadlīnijām un to, ka šodienas tendence ir vienkāršums, katra līgava dara tā, kā pati vēlas, izmantojot visas iespējas.»

Aneta Orlova, populāra psiholoģe, radio raidījumu vadītāja, psiholoģijas grāmatu autore: «Četras kāzas» labi atklāj reālo situāciju, kura šodien pastāv kāzu jomā. Domāju, ka projekts būs interesants skatītājiem. Pirmkārt, ļoti labi parādīta sieviešu konkurence: dažādas stratēģijas, manipulācijas, triki un viltības, līdz pat negodīgai rīcībai. Otrkārt, skatītājiem ir iespēja maksimāli iedziļināties cīņu procesā, padomāt, kā viņš būtu rīkojies tādā situācijā. Tajā pašā laikā viss tiek atklāts ar humoru, varam redzēt visdažādākās sieviešu rakstura šķautnes. Skatītājs var izdzīvot visu procesu kopā ar dalībniecēm, bet tajā pašā laikā pasmieties un atpūsties. Būs interesanti, aizraujoši un lietderīgi. Man simpatizē, ka šai programmai piemīt arī sociālās vērtības dimensija.»

Foto: publicitātes

Projekts «Četras kāzas» vēl nav bijis ēterā, bet jau sācis cīņu par līderību. Programmas reklāmas rullītis, kas jau skatāms REN TV Baltija, iekļuva pasaulē visprestižākās dizaina un reklāmas jomas prēmijas PromaxBDA Europe 2014 finālā, startējot nominācijā Leisure&lifestyle programme.

)

Vērienīgais šovs «Četras kāzas» no 15. marta 19:25 REN TV BALTIJA!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu