Teātra diena Radio SWH ēterā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

27. marts ir svētki visiem teātra darbiniekiem un teātra cienītājiem. Arī Radio SWH šo dienu atzīmēs ar īpašu Teātra dienai veltītu muzikālo programmu. Radio SWH ēterā ar muzikāliem priekšnesumiem viesosies aktieri no dažādiem Latvijas teātriem, informē «Radio SWH» pašreklāmas daļā.

No pulksten 9:00 līdz 10:30 rīta programmā «Rīta svīta» viesosies Nacionālā teātra aktieri Mārcis Maņjakovs un Lāsma Kugrēna. Dziesmas no Teātra dienas koncerta dziedās aktieri Juris Jope un Madara Botmane.

Dienas vidū pie Normunda Rutuļa no 13:00 līdz 14:30 Teātra dienas svinēšana turpināsies, ēterā ciemojoties viesiem no Dailes teātra - aktrises Elīna Dzelme un Ērika Eglija un grupa «RYGA» ar muzikālo priekšnesumu no izrādes «Izraidītie».

Teātra dienā radio SWH ēterā dzirdēsiet dziesmas no izrādēm, uzzināsiet visu par aktualitātēm teātros, par teātri un Teātra dienu.

www.radioswh.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu