«Troņu spēles» pirmizrādi noskatās rekordliels cilvēku skaits (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Fantāzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») sezonas pirmizrāde telekanālam HBO piesaistījusi lielāko auditoriju kopš slavenā mafijas seriāla «The Sopranos» («Soprano ģimene») noslēguma sērijas.

Nespējot tikt galā ar milzīgo skatītāju interesi, uz laiku pārtrauca darboties HBO mobilā aplikācija.

Ceturtās sezonas pirmo sēriju noskatījās 6,6 miljoni skatītāju.

Tas ir augstākais rādītājs kopš 2007.gada, kad «Soprano ģimenes» noslēguma sēriju pie televizora ekrāniem vēroja 11,9 miljoni cilvēku, liecina kompānijas «Nielsen» dati.

Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Aplikācija «HBO Go» uz laiku pārtrauca darbu, jo tajā jaunāko sēriju vienlaikus centās noskatīties desmitiem tūkstoši cilvēku.

Uz amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina grāmatu sērijas balstītais seriāls iemantojis kvēlus fanus visā pasaulē.

Kā jau ziņots iepriekš, «Troņu spēle» atzīta par 2013.gada visvairāk nelegāli lejupielādēto seriālu. Seriāls šādu titulu ieguvis otro gadu pēc kārtas.

Ar failu apmaiņas programmas «BitTorrent» palīdzību tas nelegāli lejupielādēts 5,9 miljonus reižu. Salīdzinājumam - ASV telekanālā HBO «Troņu spēlei» ir vidēji 5,5 miljoni skatītāju.

«Troņu spēli» demonstrē televīzijā kopš 2011.gada. Seriālam, kurš slavens ar vardarbīgām ainām un nežēlīgu galveno varoņu nogalināšanu, ir kaismīgi fani visā pasaulē.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu