Akceptētas nākamās divas «Troņu spēles» sezonas (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Urrā, episkā seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») fani var gavilēt - būs ko gaidīt un skatīties vēl turpmākās divas sezonas! Nule akceptēts fakts, ka amerikāņu telekanāls HBO pasūtījis divas nākamās - 5. un 6. seriāla sezonu.

Seriāla veidotāji sola, ka jaunākā sezona pārspēšot visas iepriekšējās - vēsturiskās fantāzijas lidojums uzņems apgriezienus, darbība kļūs vēl dinamiskāka un piesātinātāka, bet asiņu jūra - vēl dziļāka.

Kā jau ziņots, ceturtās sezonas pirmās sērijas pirmizrādi 6. aprīlī noskatījās rekordliels televīzijas skatītāju skaits - 6,6 miljoni. Aplikācija «HBO Go» uz laiku pārtrauca darbu, jo tajā jaunāko sēriju vienlaikus centās noskatīties desmitiem tūkstoši cilvēku.

Tāpēc nav nekāds brīnums, ka telekanāls HBO pasūtījis populārā seriāla piekto un sesto sezonu!

«Troņu spēli» demonstrē televīzijā kopš 2011.gada. Seriālam, kurš slavens ar vardarbīgām ainām un galveno varoņu nežēlīgu nogalināšanu, ir kaismīgi fani visā pasaulē.

Lai arī pagaidām ziņas par «Troņu spēļu» adaptēšanu lielajam ekrānam nav oficiāli apstiprinātas, aktieris Kits Haringtons sava jaunā 3D piedzīvojumu eposa «Pompeji» («Pompeii») prezentācijas pasākumā žurnālam «Variety» atklāja, ka «seriāls savā stilā un vērienā jau tagad līdzinās kino, tāpēc noteikti nevar izslēgt iespēju par kinofilmas uzņemšanu.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu