Terzens kļūst par Radio SWH+ programmas konsultantu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Radio SWH

Saistībā ar Radio SWH+ 20. jubilejas gadu tiek ieviestas pārmaiņas gan radio programmā, gan arī kolektīvā. Gustavs Terzens, kas jau teju gadu ir dzirdams Radio SWH ēterā ar savu autorprogrammu "Dzīvās vakariņas", ir kļuvis par Radio SWH+ programmas konsultantu, informē Radio SWH pašreklāmas daļa.

Gustavs Terzens par jaunajiem pienākumiem stāsta: "Ar to pieredzi un izglītību, kāda man ir radio un TV jomā šobrīd, AS "Radio SWH" man ir uzticējusi palīdzēt Radio SWH+ programmas un satura veidošanā. Mans mērķis ir Radio SWH+ ēterā "iepūst svaigu dvašu", lai ētera personībām būtu viegli un komfortabli strādāt un lai klausītāji uzzinātu par jaunumiem, kuru šajā radio divdesmitajā jubilejas gadā būs ne mazums."

Viens no pirmajiem uzdevumiem bija Radio SWH+ rīta programmas aktualizācija. 8.aprīlī tika rīkotas preses brokastis, kur tika prezentēts jaunais Radio SWH+ rīta šovs "Spokoinoi noči, Amerika!" (tulk. Ar labu nakti, Amerika!). Raidījuma vadītāji ir profesionāli radio cilvēki - Stass Florencevs - viena no populārākajām Latvijas krievvalodīgo radio personībām, aktieris un pasākumu vadītājs, Natalja Olesik - strādā Radio SWH+ jau kopš radio pirmās izskanēšanas dienas ēterā 1994.gadā un ir viena no raidījuma "Ženskaja logika (tulk. Sieviešu loģika) vadītājām. Savukārt ētera pults pogu pārslēgšana un rīta satiksmes jaunumi ir Dmitrija Kuzņecova pārziņā.

Foto no Radio SWH+ jaunās rīta programmas «Спокойной ночи, Америка!»
Foto no Radio SWH+ jaunās rīta programmas «Спокойной ночи, Америка!» Foto: Radio SWH

Jau pašā rīta šova nosaukumā netieši tiek pateikts, ka raidījuma pamatā ir vietējās ziņas, vietējie notikumi un vietējie cilvēki, kas ir aktuāli Latvijas iedzīvotājiem. Pārfrāzējot - laikā, kad Amerikā ļaudis dodas pie naktsmiera, Latvijas iedzīvotāji mostas un sāk dienu, pilnu ar notikumiem tepat, mūsu valstī.

Radio SWH+ jau kopš tā pirmsākumiem 1994. gadā ir vienīgais radio Latvijā, kas raida simtprocentīgu vietējo programmu krievu valodā. 2014.gadā Radio SWH+ svin 20 gadu jubileju un tupinās iepriecināt savus klausītājus ar atraktīvu ētera programmu, intervijām ar spilgtām personībām un labāko mūziku. Radio SWH+ raida frekvencē 105,7 FM Rīgā un apkārtnē, Liepājas reģionā - 92,9 FM, Daugavpils reģionā -107,2 FM un Rēzeknes apkārtnē - 101,4 FM.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu