Letermena vietā «Late Show» vadīs Stīvens Kolbērs (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu komiķis Stīvens Kolbērs stāsies televīzijas leģendas Deivida Letermana vietā raidījumā «Late Show», ceturtdien paziņoja telekanāls CBS. Kā jau ziņots, 66 gadus vecais Letermens pagājušonedēļ paziņoja par došanos pensijā 2015. gadā.

49 gadus vecais Kolbērs kopš 2005. gada vada satīrisko pārraidi «The Colbert Report», kas ieguvusi vairākus «Emmy» apbalvojumus. Kolbērs tajā tēlo ultrakonservatīvu sarunu šova vadītāju, lai gan patiesībā ir liberālis.

«Tikai viesošanās Deivida Letermena šovā bija viens no spilgtākajiem brīžiem manā karjerā,» sacīja komiķis. «Es nekad nebūtu sapņojis, ka sekošu viņa pēdās.»

Kolbērs piekritis vadīt «Late Show» turpmākos piecus gadus.

Letermens vadījis raidījumu «Late Show with David Letterman» kopš 1993. gada, kad pārtrauca darbu konkurējošajā telekanālā NBC.

Viņa vadītais šovs ieguvis daudzus apbalvojumus un tajā viesojušās daudzas ietekmīgas personas un slavenības, tostarp ASV prezidents Baraks Obama.

Deivids Letermens un Lionels Ričijs
Deivids Letermens un Lionels Ričijs Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu