Noskaties: «Suņu būdā» teoloģe Lieckalniņa un mācītājs (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Artuss Kaimiņš savā skandalozajā raidījumā «Suņu būda» šo trešdien atkal pamatīgi izklaidējis klausītājus ar sarunām par tēmām, kuras parasti apspriež virtuvē, bet kautrējas izrunāt publiski. Pirmo reizi «Suņu būdā» - Krusta baznīcas draudzes luterāņu mācītājs Ivars Jēkabsons un teoloģijas maģistrante, izbijusī TV dīva Anna Lieckalniņa.

Šodien raidījumā sazāļotais Artuss Kaimiņš ar Krusta baznīcas draudzes luterāņu mācītāju Ivaru Jēkabsonu un teoloģijas maģistranti Annu Lieckalniņu gatavojas Lieldienām. Izrādās, ka latviešiem Lielā diena bija 21. martā. To zināja stāstīt topošā teoloģe Anna, kurai, iespējams, ir Jēzus telefona numurs. Bet Lieldienas šogad būšot jāsvin trīs dienas. To savukārt zināja teikt Jēzus draugs Ivars, kuram līdzi uz studiju bija divas ļoti biezas grāmatas. Abi viesi visu ko stāstīja par kristietību un dievturību, tā ka nezina, ko lai tagad dara... pašam jāzina, ko darīt?

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu