Kā no veca lūžņa atdzimst lepns rumaks - šova «Auto SOS» jaunajās sērijās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gribi iepazīties ar diviem apsviedīgiem puišiem, kuru prasmīgajās rokās sarūsējušas, neejošas vai citādi cietušas klasiskās automašīnas atdzimst kā fēnikss no pelniem? Skaties aizraujošā šova «Auto SOS» («Car SOS») jaunākās sērijas, kuras svētdien, 27.aprīlī, sāk demonstrēt televīzijas kanāls «National Geographic»!

Ikviens auto pasaules fans šovā varēs vērot, kā divi lietpratīgi un naski meistari īsā laikā pārvērš vecus lūžņus lepnos un spožos dzelzs rumakos, pastāstīja «Fox International Channels» sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Viens no meistariem ir Lielbritānijas radio un televīzijas zvaigzne Tims Šovs, kurš kaislīgi aizraujas ar tehniku un visu, kas ar to saistīts. Jaunībā šis vīrs strādājis par mehāniķa palīgu kādā autodarbnīcā Birmingemā un visnotaļ labi zina, kurā vietā automašīnā atrodas izpūtējs vai glabājas logu šķidrums. Viņš kopā auto mehāniķi un mūziķi Fazu ir gatavs piešķirt jaunu elpu jebkuram savu laiku nokalpojušam automobilim un pasniegt to saimniekam ar eleganci un šiku!

Abi komandas biedri nogādā traumēto braucamrīku labi aprīkotā darbnīcā un nekavējoties ķeras pie darba. Viņi strādā vaiga sviedros, jo laika nav daudz - darbiņam atvēlētas tikai vairākas nedēļas!

Tomēr tu pārliecināsies, ka Timam un Fazam nav nekā neiespējama - viņi allaž atradīs īsto paņēmienu, lai auto ātri vien atgūtu savu bijušo godību un atkal lepni ripotu pa ceļiem. Tikai trīs nedēļas, un noplukušais vai salūzušais braucamrīks pārtop par smalku švītu!

Patiesi saviļņojošs būs raidījuma kulminācijas brīdis, kad automobili nogādā atpakaļ īpašniekam. Neviltotu emociju vilnis - šoks, pārsteigums, prieks un pacilātība!

Skaties «Auto SOS» jaunākās sērijas kanālā «National Geographic» svētdienās plkst. 20.00, sākot ar 27.aprīli!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu