Itāļu talantu šovā uzvarējusi dziedošā mūķene (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Sicīliešu dziedošā mūķene māsa Kristīna piektdien uzvarēja talantu šova «The Voice» Itālijas versijā. Martā 25 gadus vecā Kristīna kļuva slavena, talantu šovā uzstājoties ar R&B dziedātājas Ališas Kīzas hitu «No One». Uzstāšanās ieraksts baudīja straujus panākumus vietnē «YouTube», kuras lietotāji pirmo piecu dienu laikā to noskatījās vairāk nekā 50 miljonus reižu. «Vislielākais un svarīgākais paldies tam tur, augšā,» viņa sacīja pēc uzvaras. «Es vēlos, lai šeit ienāktu Jēzus.»

Māsa Kristīna skatītāju priekšā noskaitīja lūgšanu.

«The Voice» konkursanti cīnījās par iespēju noslēgt līgumu ar ierakstu studiju «Universal». Māsa Kristīna sacīja, ka ļaušot garīdzniekiem izlemt, vai viņa drīkst sākt karjeru mūzikas industrijā.

«Es būtu apmierināta, arī dziedot ar bērniem mazās baznīcās,» viņa teica.

Mūķene iepriekš teikusi, ka piedalīšanās talantu šovos ir labs veids, kā izplatīt Dieva vārdu. «Kurš teica, ka mūķene nevar uzstāties? Tas māca jaunām sievietēm, kuras veltījušas savu dzīvi Dievam, ka viņas var darīt visu to pašu, ko citi cilvēki,» viņa sacīja.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu