Jūlija seriālu jaunumi: vampīri, apokalipse, sadzīves humors (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jūlijs ir sācies, un tuvojas arī vairāku seriālu pasaules pirmizrādes. Lūk, četri spilgtākie TV seriālu projekti.

 
Foto: publicitātes

Married (FX)

Pirmizrāde: 17. jūlijs

Kanāls: FX

Aktieri: Nat Faxon, Judy Greer, Jenny Slate, Brett Gelman

Sižets: Seriāls ir stāsts par precēta pāra ikdienas dzīvi, kuri mēģina audzināt trīs bērnus un saglabāt labas attiecības. Par rutīnu un konfliktiem, kā arī par kopīgi dalītiem prieka mirkļiem. Komēdija par sadzīves problēmām, ar kurām saskaras visi pāri.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

The Leftovers (HBO)

Pirmizrāde: 29. jūnijs

Kanāls: HBO

Aktieri: Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Michael Gaston, Charlie Carver, Max Carver, Chris Zylka, Carrie Coon

Sižets: Pēkšņi no pasaules mistiskos apstākļos pazūd 2% iedzīvotāju. Seriāls stāsta par tuvinieku pārdzīvojumiem un trakām lietām, kas notiek, kad viņi mēģina sadzīvot ar zaudējumu. Protams, ziņkārīgākie mēģina atrisināt mīklu... Iespējams, šis būs visvairāk apspriestais seriāls vasaras sezonā, jo tā veidotājam Deimonam Lindelofam šis ir nākamais projekts pēc veiksmīgā seriāla «Lost» beigšanas.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

The Strain (FX)

Pirmizrāde: 13. jūlijs

Kanāls: FX

Aktieri: Corey Stoll, David Bradley, Kevin Durand, Mia Maestro, Ben Hyland, Jonathan Hyde, Sean Astin

Sižets: Seriāls par vampīriem, taču ne glamūrīgajiem un seksīgajiem tumsas pasaules valdniekiem. Šie būs briesmīgie un ļaunie radījumi. Zinātnieku cīņa ar pēkšņo vampīrisma uzliesmojumu notiks mūsdienu Ņujorkā. Seriāls īpašs ar to, ka tas balstīts uz slavenā spāņu šausmu sižeta novelista, režisora Gillermo del Torro darbu triloģiju. Tas nozīmē, ka gaidāmas šausmas ar inteliģences piešprici!

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

Extant (CBS)

Pirmizrāde: 9. jūlijs

Kanāls: CBS

Aktieri: Halle Berry, Josh Malina, Camryn Manheim, Goran Visnjic, Hiroyuki Sanada

Sižets: Halle Berija atveido komonauti, kura atgriežas mājās pēc 13 mēnešu ilgas solo ekspedīcijas Kosmosā. Viņa atklāj, ka ir mātes cerībās, kas nav loģisks turpinājums pēc misijas. Kas notiks tālāk? Vai bērna tēvs ir citplanētietis? Mājās viņu gaida vīrs, kurš radījis abu dēlu - robotu. No apokalipses neizvairīties...

Foto: publicitātes

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu