Sāk skanēt «Radio SWH Kurzeme» (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šodien, 7.jūlijā, plkst. 7 sācis skanēt Radio SWH programmas paplašinājums - «Radio SWH Kurzeme». Tas būs dzirdams Ventspilī frekvencē FM 105.4 (MHz), Liepājā frekvencē FM 105.1 (MHz), Dundagā frekvencē FM 89.3 (MHz), Saldū frekvencē FM 94.7 (MHz), Kuldīgā frekvencē FM 100.1 (MHz) un Talsos frekvencē FM 102.2 (MHz).

Paralēli «Radio SWH» pamatprogrammai «Radio SWH Kurzeme» klausītājiem piedāvā darba dienās ik stundu no plkst. 9 līdz 17 lokālās ziņas, informējot par aktuālajiem notikumiem Kurzemē, un darba dienās no plkst. līdz 12 izklaidējoši informatīvu raidījumu «Kurzemes kods». Raidījuma «Kurzemes kods» ētera balss ir improvizācijas teātra «Spiediens» aktrise Sanda Aleknaviča. Tāpat klausītāji ik ceturtdienu plkst.15:40 dzirdēs raidījumu «Par Ventspils pilsētu».

AS «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics atzīst: «Kad es Liepājas 1.vidusskolas fizikas stundās pirmo reizi uzzināju, kā darbojas radio, nevarēju pat nosapņot, ka savu dzīvi būšu tik cieši saistījis ar šo mediju. Nu caur «Radio SWH Kurzeme» frekvencēm es atkal atgriežos pie savām saknēm. Vai tad tā nav laime?»

««Radio SWH» programmas paplašinājums «Radio SWH Kurzeme» ir viens no lielajiem soļiem AS «Radio SWH» attīstības plānā. Ar šo programmu aptversim visu Kurzemi, sniedzot klausītājiem informāciju par aktualitātēm ne tikai lielajās pilsētās, bet arī Kurzemes ciemos un nomalēs. Šobrīd «Radio SWH» ir viena no vadošajām radio stacijām Kurzemē, taču tuvākā gada laikā mērķis ir kļūt par neapšaubāmu līderi Kurzemes reģionā. Izcili kvalitatīva apraide un pārdomāta programma ir galvenās atslēgas šā mērķa sasniegšanai,» norāda AS «Radio SWH» komercdirektors Filips Rubenis.

AS «Radio SWH» dibināta 1993. gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. Patlaban AS «Radio SWH» ir viens no vadošajiem plašsaziņas līdzekļiem Latvijā, kurā ietilpst Radio SWH, SWH+, SWH Rock, SWH Gold un Radio internetā SPIN FM.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu