«Emmy» nominācijās dominē «Troņu spēle»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Ceturtdien publicētajā «Emmy» balvu nomināciju sarakstā dominē fantāzijas seriāls «Game of Thrones» («Troņu spēle»), bet video straumēšanas serviss «Netflix» tikmēr izaicina televīzijas kanālus. «Troņu spēle» nominēta 19 kategorijās, tostarp kā labākais dramatiskais seriāls. Savukārt teleseriāls «Fargo», kas balstīts uz brāļu Koenu 1996. gada filmu ar tādu pašu nosaukumu, ieguvis nominācijas 18 kategorijās.

Visvairāk nominēto seriālu vidū bija arī «Orange is the New Black», kura darbība noris sieviešu cietumā, detektīvseriāls «True Detective», juridiskā drāma «The Good Wife», komēdija «Veep», politiskais trilleris «Scandal» un šausmu seriāls «American Horror Story: Coven».

Nominācijām bagātākais televīzijas kanāls bija HBO, kas tika izvirzīts 99 reizes. «Netflix» ieguva 31 nomināciju, dubultojot iepriekšējā gada rezultātu.

Par labākā galvenās lomas aktiera godu sacentīsies Vudijs Harelsons un Metjū Makonehijs no «True Detective», politiskās drāmas «House of Cards» aktieris Kevins Speisijs, Braiens Krenstons no «Breaking Bad», Džefs Danielss no seriāla «The Newsroom» un Džons Hamms no «Mad Men», kurā attēlota reklāmas aģentūras darbība 60.gados.

Savukārt sieviešu konkurencē uz balvu pretendē seriāla «Downton Abbey» aktrise Mišela Dokerija, Lizija Kaplana no «Masters of Sex», seriāla «Homeland» galvenās lomas tēlotāja Klēra Deinsa, «The Good Wife» aktrise Džuliana Margulisa, «Scandal» zvaigzne Kerija Vašingtone un Robina Raita no «House of Cards».

«Emmy» balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 25.augustā Losandželosā. To vadīs amerikāņu komiķis Sets Maierss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu