Džilindžers: «Anonīmie komentāri ir psiholoģiskais genocīds» (80)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Artuss Kaimiņš savā skandalozajā raidījumā «Suņu būda» šo trešdien atkal pamatīgi izklaidējis klausītājus ar sarunām par tēmām, kuras parasti apspriež virtuvē, bet kautrējas izrunāt publiski. Šoreiz «Suņu būdā» Artuss kopā ar režisoru Raimondu Rupeiku, plašāk pazīstamu kā Dž. Dž. Džilindžeru.

63 minūtes, 17 cigaretes, 30% krieviski, esiet pazīstami – Raimonds Rupeiks, tas, kurš Dž. Dž. Džilindžers. Sievietes, teātris, parādi un Parādnieks. Dārgākais teātra režisors Latvijā. Jaunā Rīgas teātra skatītājas lasa «Rīgas Laiku» un audzē savas vāverītes, Dailes teātra skatītājas nedara ne vienu, ne otru. Drošākajā vietā pagalmā Raimonds sevi drošināja ar «Jameson», un, lai būtu vēl drošāk, ir sarunājis, lai viņu nelaiž iekšā spēļu zālēs. Džilis TVNET un DELFI anonīmos komentētājus uzskata par loti lielu ļaunumu šai valstij, bet pats komentārus lasa, lai pārbaudītu savu gara spēku.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu